Bepaal hier of een privéchauffeur wat voor jou is

Privéchauffeur DriveMe

Sommige mensen zweren erbij. Anderen vinden het juist decadent. Of simpelweg te duur. “Rijden kan ik zelf ook wel”, horen we dikwijls voorbijkomen. En de kosten, hoe zit dat?

Kies zelf de chauffeur die bij jou past. Zet je rit in de app en je ziet direct het tarief.

Bevalt het? Dan reserveer je daarna.

Economy

vanaf € 14 per uur

Minimale afname: 3 uur

Bekwame privéchauffeur
Rijbewijs: 0-3 jaar
Vanaf prijzen, ex btw

Voordeligste optie

Comfort

vanaf € 17 per uur

Minimale afname: 3 uur

Ervaren privéchauffeur
Rijbewijs: > 3 jaar
Vanaf prijzen, ex btw

 

Meest gekozen

Business

vanaf € 20 per uur uur

Minimale afname: 3 uur

Gecertificeerde directiechauffeur
Rijbewijs: > 3 jaar
Vanaf prijzen, ex btw

Beste kwaliteit

Kies zelf de chauffeur die bij jou past.

Zet je rit in de app en je ziet direct het tarief. Bevalt het?

Dan reserveer je daarna.

Economy

vanaf € 14 per uur

Minimale afname: 3 uur

Bekwame privéchauffeur
Rijbewijs: 0-3 jaar
Vanaf prijzen, ex btw

Voordeligste optie

Comfort

vanaf € 17 per uur

Minimale afname: 3 uur

Ervaren privéchauffeur
Rijbewijs: > 3 jaar
Vanaf prijzen, ex btw

 

Meest gekozen

Business

vanaf € 20 per uur

Minimale afname: 3 uur

Gecertificeerde directiechauffeur
Rijbewijs: > 3 jaar
Vanaf prijzen, ex btw

Beste kwaliteit

Hoe je betaalt bij DriveMe

Kijk eens naar de volgende situaties en beslis voor jezelf of dit ooit op jou van toepassing is geweest. Zo ja, dan zou je eens serieus moeten overwegen om een eigen chauffeur te nemen. Ook al is dat incidenteel, geen probleem. Bij DriveMe vind je alle typen; van student– tot directiechauffeur.


Een afspraak van een uur, maar toch de hele middag weggegooid

Om 14.00 uur heb je een afspraak. Het is jouw enige afspraak die dag dus genoeg tijd om lekker door te werken. Zou je denken. De afspraak is in Amsterdam en daar ben jij met een klein uurtje rijden. Voor de zekerheid vertrek je om 12.45 zodat je in ieder geval op tijd komt. Maakt toch een betere indruk dan dat je te laat komt. De afspraak verloopt prima en loopt een kwartiertje uit.

Precies de file in

Daarna snel naar de auto wandelen en voordat je daadwerkelijk wegrijdt is het half vier. Okay, kantje boord, maar voor de file uit naar kantoor moet lukken; kun je daar nog even de binnengekomen mails wegwerken. Tot je al op de ring van Amsterdam de file inrijdt. En goed ook. Een paar kilometer verder en een klein half uur later moet je concluderen dat het rijden naar kantoor een zinloze exercitie is geworden. Het enige dat nog zin heeft is afslaan naar huis, aanschuiven voor het avondeten en daarna maar weer achter de computer kruipen. En dat voor 1 afspraak. 

Met een chauffeur achter het stuur kun je ongestoord al je mails afwerken onderweg naar huis.


Een korte meeting. Maar toch € 15,- parkeerkosten

We hebben het over eenzelfde afspraak in Amsterdam. Jij bent liever iets te vroeg dan te laat. Want zo ben je. ‘Maar waar parkeer ik die auto in godsnaam?’ Parkeren langs de gracht? Weinig kans. Dan maar naar de Q-park. Is wel wat verder lopen, maar het is niet anders. Even doorstappen. Maar gehaast een afspraak ingaan is niet ideaal. Na de afspraak loop je in een gemoedelijk tempo terug naar de parkeergarage. Anderhalf uur weggeweest, dus wat kan het kosten? De kaart gaat in de mond van de melkkoe van Q-Park en die rondt de tijd gewillig af naar het volgende volle uur. Precies. 2 uur dus. En dat is € 15,-. Mooi klote.


Voorkom dat je geïrriteerd thuiskomt

Je rijdt terug van je afspraak. Je rijdt over de A1, Lekker, relaxed. Want met 5 banen is er genoeg ruimte. Zou je denken. Maar er zijn altijd bestuurders die links blijven rijden terwijl er aan de rechterkant 3 banen zijn bijgekomen. Fatsoenlijk inhalen betekent in dat geval 3 of 4 banen naar links opschuiven om vervolgens het hele eind weer terug te gaan, met alle risico’s van dien. 

Een privéchauffeur leidt jou en je auto relaxt, vlot, maar comfortabel door het drukke verkeer heen.

DriveMe blog

Weet je wat? We pakken een keer de trein

Fuck de auto. En de file. We pakken de trein. 9292OV zegt dat de reistijd een uur is, dus dat betekent een uur werken en niet een uur zelf rijden. Die heb je alvast gewonnen. De connectie naar het station is voor jou alleen wat ongunstig, dus ga je met de auto naar het station. Het kost daar 2,50 euro per uur, en daar kan de gemeente Amsterdam een puntje aan zuigen. Je bent mooi op tijd vertrokken (want zo ben je), en daar sta je dan. Bij de melkkoe van de NS. € 24,95 alstublieft…. Sorry? Een retourtje Utrecht? 

Licht geïrriteerd sta je daarna op het perron. Op tijd. Maar geen trein. Want die komt met 10 minuten vertraging. Ansich geen probleem denk je, want je hebt speling ingebouwd. Maar feit is wel dat je daardoor nét je aansluiting mist van de bus naar de klant en je al met al 20 minuten te laat arriveert. Klant geïrriteerd, jij geïrriteerd, afspraak ingekort, niet het resultaat behaald dat jij wilde en oh!, € 35,- af mogen rekenen voor de trein, bus en parkeerkosten. 


Goed. Heb je iets herkend? 

Overweeg dan eens een privéchauffeur via DriveMe. Het levert je namelijk zó veel op! 

1.    Tijd
Je loopt de voordeur uit, je stapt in en rijdt weg. Op het moment dat jij wilt en je bent van niets of niemand afhankelijk. Heb jij een elektrische auto? Laat de chauffeur dan voor het opladen zorgen terwijl jij bij je afspraak bent. In een blog over ‘range anxiety’ zullen we hier nog op terugkomen. 
2.    Geld
Je hebt geen gedonder met parkeren. Geen parkeerkosten. En het OV is ook niet altijd een goedkoop alternatief. Maar het belangrijkste, je kunt werken onderweg. Geld verdienen. Slimme acties uitwerken. Declarabel zijn. 
3.    GEEN ergernis
Zelf rijden betekent een grote kans op verkeersfrustraties. En die leiden jou weer af van jouw belangrijke denkwerk dat je op voorhand had ingepland. 
4.    Efficiency
Met een privéchauffeur benut je jouw tijd optimaal. Onderweg kun je werken, denken, rusten en daarnaast ook je mail en to-do lijst afwerken. Hoeveel mensen ken jij die dit ’s avonds nog moeten doen? 

Werk nou gewoon wat slimmer. Krijg dingen gedaan! Ervaar alle voordelen van een eigen chauffeur. En die privéchauffeur hoeft lang niet zoveel te kosten als jij wellicht denkt. De tarieven van privéchauffeurs in het platform van DriveMe gaan vanaf € 12,50 ex BTW per uur de boekingskosten bedragen € 7,50 per opdracht. Het gemiddelde tarief op het platform bedraagt € 16,50.

Die afspraak in Amsterdam waar we het over hadden hoeft jou dus niet meer dan ca. € 60,- ex btw te kosten.

En bedenk dan eens wat je daar dan allemaal mee wint. 
 

 

Zo boek je een privéchauffeur op DriveMe

Zo werkt het

Door: Jeroen van der Kamp

Download de app van DriveMe
Download App
DriveMe in de Appstore
DriveMe in de Playstore
Hoe je betaalt bij DriveMe
Download de app van DriveMe
DriveMe in de Appstore
DriveMe in de Playstore
Hoe je betaalt bij DriveMe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *