Driveme is het chauffeursplatform voor (zakelijk) Nederland

Efficiëntie en gemak. Iedereen wil dat wel. Maar zelf autorijden draagt daar niet altijd aan bij. Dan is het hebben van een eigen chauffeur ideaal. ‘Maar ook erg prijzig’, horen we vaak. En dat is precies de reden dat DriveMe bestaat. DriveMe maakt privéchauffeurs juist toegankelijk en betaalbaar. Maar wel met goede chauffeurs. Daarom wordt iedere chauffeur gescreend en getest.

DriveMe brengt opdrachtgevers en zelfstandige privéchauffeurs bij elkaar. Zo willen wij uitgroeien tot het beste Europese platform voor chauffeursdiensten. Dat is onze ambitie.

Een professioneel netwerk van meer dan 150 privéchauffeurs staat dagelijks klaar om jou in je eigen auto van A naar B te rijden. Zo kun jij in de auto werken, bellen of appen. Of gewoon even niets doen. Maar wel veilig reizen en ergens pal voor de deur afgezet worden.

Het ideaalbeeld
Een vlekkeloos werkend platform. Om daar te komen brengen wij continue verbeteringen aan waar jij als gebruiker wat aan hebt. Heb jij zelf ook een goed idee? Laat het ons dan weten. Dan pakken wij het op.

Met het platform kunnen privéchauffeurs een goed (extra) inkomen verdienen. En jij kunt tegen een eerlijke prijs efficiënt werken in het comfort van je eigen auto. Dat we in dit proces een positieve bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid is een dikke bonus. Want een goede privéchauffeur heeft bij zijn rit één doel. En dat is om jou veilig en comfortabel naar de gewenste bestemming rijden.

Ontdek het gemak. Boek een chauffeur.

Zo werkt het

Marko

 

Marko

Frontend developer

Pepijn Meddens

 

Pepijn Meddens

Strategy

Silvan Thus

 

Silvan Thus

Technical product owner

Rutger Mudde

 

Rutger Mudde

Marketing

Aleksandr

 

Aleksandr

Frontend developer

Patrick Noordermeer

 

Patrick Noordermeer

Founder | Co-CEO | CFO

Jeroen van der Kamp

 

Jeroen van der Kamp

Founder | Co-CEO | CCO

Gaël Heyman

 

Gaël Heyman

Tech Intern