Driveme is het chauffeursplatform voor (zakelijk) Nederland

Efficiëntie en gemak. Iedereen wil dat wel. Maar zelf autorijden draagt daar niet altijd aan bij. Dan is het hebben van een eigen chauffeur ideaal. ‘Maar ook erg prijzig’, horen we vaak. En dat is precies de reden dat DriveMe bestaat. DriveMe maakt privéchauffeurs juist toegankelijk en betaalbaar. Maar wel met goede chauffeurs. Daarom wordt iedere chauffeur gescreend en getest.

DriveMe brengt opdrachtgevers en zelfstandige privéchauffeurs bij elkaar. Zo willen wij uitgroeien tot het beste (inter)nationale platform voor chauffeursdiensten. Dat is onze ambitie.

Een professioneel netwerk van meer dan 150 privéchauffeurs staat dagelijks klaar om jou in je eigen auto van A naar B te rijden. Zo kun jij in de auto werken, bellen of appen. Of gewoon even niets doen. Maar wel veilig reizen en ergens pal voor de deur afgezet worden.

Met het platform kunnen privéchauffeurs een goed (extra) inkomen verdienen. En jij kunt tegen een eerlijke prijs efficiënt werken in het comfort van je eigen auto. Dat we in dit proces een positieve bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid is een dikke bonus. Want een goede privéchauffeur heeft bij zijn rit één doel. En dat is om de opdrachtgever veilig en comfortabel naar de gewenste bestemming rijden.

Ontdek het gemak. Download de app. Boek een chauffeur.

 

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken per direct: 

Een office manager |  20-40 uur in de week

Een sales manager |  20-40 uur in de week

Een growth marketeer | 20-40 uur in de week

Download de app van DriveMe
DriveMe in de Appstore
DriveMe in de Playstore
Hoe je betaalt bij DriveMe
Download de app van DriveMe
DriveMe in de Appstore
DriveMe in de Playstore
Hoe je betaalt bij DriveMe

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet bij? Kijk dan op het volledige FAQ overzicht.

Nieuwe gebruikers: binnen 60 seconden. Ben je ervaren dan heb je binnen 30 seconden een rit op het platform gezet.

Doorgaans krijg je binnen twee uur meerdere reacties. Chauffeurs vinden langere ritten aantrekkelijker dan korte ritten en dus krijgen de lange ritten doorgaans meer inschrijvingen. (Heb jij een nachtelijke rit van A naar B? Overweeg dan ook naar Rent A Bob.)

Iedere chauffeur is getest en gecertificeerd door DriveMe. Zowel in theorie als in de praktijk. Wil je de hoogste kwaliteit? Kies dan een chauffeur uit de Business klasse. Dit zijn de gecertificeerde directiechauffeurs. De meest gekozen klasse is de Comfort klasse.

Plaats je rit ruim van tevoren op het platform. Geef goed adressen en tussenstops weer. Geef een extra toelichting op de rit en geef aan wat voor type auto je rijdt. Privéchauffeurs vinden het namelijk fijn om zich goed voor te kunnen bereiden op een opdracht.

Nadat je een chauffeur hebt gekozen voor jouw rit kun je via de app van DriveMe ook chatten met hem/haar. Makkelijk toch?

In Nederland zijn alle auto’s verzekerd op kenteken en niet op bestuurder. Dit betekent dat de privéchauffeur onder de dekkingsvoorwaarden van jouw verzekering valt. Meer uitleg vind je op de pagina over verzekeringen.

Na afloop van de rit wordt aan de hand van de declaratie van de chauffeur de factuur opgemaakt. Deze factuur wordt naar je gemaild en komt direct in jouw account op DriveMe te staan. Via jouw app instellingen kun je aangeven of je via iDeal of creditcard wilt betalen.

Economy klasse: de (vaak jonge) privéchauffeur - een prima chauffeur - die ervaring aan het opbouwen is.

Comfort klasse: de ervaren chauffeurs met aanzienlijke kilometers aan ervaring. te vinden in alle leeftijdsklassen.

Business klasse: Het neusje van de zalm. CCV-gecertificeerde directiechauffeurs. 

Wat is DriveMe?

 
 
Werk gefocussed zonder te worden gestoord
 
Reis veilig en word overal voor de deur afgezet
 
Krijg je werk gedaan en geniet daarna van je vrije tijd

Zo maak je een rit aan bij DriveMe

Marko

 

Marko

Frontend developer

Pepijn Meddens

 

Pepijn Meddens

Strategy

Silvan Thus

 

Silvan Thus

Technical product owner

Rutger Mudde

 

Rutger Mudde

Marketing

Aleksandr

 

Aleksandr

Frontend developer

Patrick Noordermeer

 

Patrick Noordermeer

Founder | Co-CEO | CFO

Jeroen van der Kamp

 

Jeroen van der Kamp

Founder | Co-CEO | CCO