Driveme is het chauffeursplatform voor (zakelijk) Nederland

Efficiëntie en gemak. Iedereen wil dat wel. Maar zelf autorijden draagt daar niet altijd aan bij. Dan is het hebben van een eigen chauffeur ideaal. ‘Maar ook erg prijzig’, horen we vaak. En dat is precies de reden dat DriveMe bestaat. DriveMe maakt privéchauffeurs juist toegankelijk en betaalbaar. Maar wel met goede chauffeurs. Daarom wordt iedere chauffeur gescreend en getest.

DriveMe brengt opdrachtgevers en zelfstandige privéchauffeurs bij elkaar. Zo willen wij uitgroeien tot het grootste Europese platform voor chauffeursdiensten. Dat is onze ambitie.

Een professioneel netwerk van meer dan 100 privéchauffeurs staat dagelijks klaar om jou in je eigen auto van A naar B te rijden. Zo kun jij in de auto werken, bellen of appen. Of gewoon even niets doen. Maar wel veilig reizen en ergens pal voor de deur afgezet worden.

Het ideaalbeeld
Een vlekkeloos werkend platform. Om daar te komen brengen wij continue verbeteringen aan waar jij als gebruiker wat aan hebt. Heb jij zelf ook een goed idee? Laat het ons dan weten. Dan pakken wij het op.

Met het platform kunnen privéchauffeurs een goed (extra) inkomen verdienen. En jij kunt tegen een eerlijke prijs efficiënt werken in het comfort van je eigen auto. Dat we in dit proces een positieve bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid is een dikke bonus. Want een goede privéchauffeur heeft bij zijn rit één doel. En dat is om jou veilig en comfortabel naar de gewenste bestemming rijden.

Ontdek het gemak. Boek een chauffeur.

Meld je daarom alvast aan, of…

Noumi Essanoussi

 

Noumi Essanoussi

IT Specialist

Arnoud Hendriks

 

Arnoud Hendriks

Marketing & Sales

Kars van Schie

 

Kars van Schie

Operations

 

Patrick Noordermeer

Founder A

Jeroen van der Kamp

 

Jeroen van der Kamp

Founder B