Driveme is het chauffeursplatform voor (zakelijk) Nederland

Efficiëntie en gemak. Iedereen wil dat wel. Maar zelf autorijden draagt daar niet altijd aan bij. Dan is het hebben van een eigen chauffeur ideaal. ‘Maar ook erg prijzig’, horen we vaak. En dat is precies de reden dat DriveMe bestaat. DriveMe maakt privéchauffeurs juist toegankelijk en betaalbaar. Maar wel met goede chauffeurs. Daarom wordt iedere chauffeur gescreend en getest.

DriveMe brengt opdrachtgevers en zelfstandige privéchauffeurs bij elkaar. Zo willen wij uitgroeien tot het beste Europese platform voor chauffeursdiensten. Dat is onze ambitie.

Een professioneel netwerk van meer dan 150 privéchauffeurs staat dagelijks klaar om jou in je eigen auto van A naar B te rijden. Zo kun jij in de auto werken, bellen of appen. Of gewoon even niets doen. Maar wel veilig reizen en ergens pal voor de deur afgezet worden.

Het ideaalbeeld
Een vlekkeloos werkend platform. Om daar te komen brengen wij continue verbeteringen aan waar jij als gebruiker wat aan hebt. Heb jij zelf ook een goed idee? Laat het ons dan weten. Dan pakken wij het op.

Met het platform kunnen privéchauffeurs een goed (extra) inkomen verdienen. En jij kunt tegen een eerlijke prijs efficiënt werken in het comfort van je eigen auto. Dat we in dit proces een positieve bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid is een dikke bonus. Want een goede privéchauffeur heeft bij zijn rit één doel. En dat is om jou veilig en comfortabel naar de gewenste bestemming rijden.

Ontdek het gemak. Boek een chauffeur.

 

Zo boek je een privchauffeur op DriveMe

Zo werkt het

Wat is DriveMe?

Zo maak je een rit aan bij DriveMe

Download de app
DriveMe in de Appstore
DriveMe in de Playstore

Kom jij ons team versterken?.-

Wij zoeken per direct: 

Een sales manager | m/v | 20-40 uur in de week

Een growth marketeer | m/v | 20-40 uur in de week

Marko

 

Marko

Frontend developer

Pepijn Meddens

 

Pepijn Meddens

Strategy

Silvan Thus

 

Silvan Thus

Technical product owner

Rutger Mudde

 

Rutger Mudde

Marketing

Aleksandr

 

Aleksandr

Frontend developer

Patrick Noordermeer

 

Patrick Noordermeer

Founder | Co-CEO | CFO

Jeroen van der Kamp

 

Jeroen van der Kamp

Founder | Co-CEO | CCO

Gaël Heyman

 

Gaël Heyman

Tech Intern

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet bij? Kijk dan op het volledige FAQ overzicht.

De ritprijs wordt bepaald door het uurtarief van de chauffeur in combinatie met de duur van de opdracht. De meeste chauffeurs hanteren een minimale afname van 3 uren. Wanneer een rit niet eindigt op de startlocatie (een rit van A naar B) dan wordt ook reistijd en reiskosten in rekening gebracht. Heb je een rit laat op de avond en van A naar B dan kan de chauffeur ook een vast bedrag bieden voor jouw rit.

Alle chauffeurs op het platform worden gescreend door DriveMe. Aan de hand van een praktijktest en eventueel aanwezige certificering wordt een chauffeur ingedeeld in de verschillende klassen; economy, comfort en business.

In Nederland zijn alle auto’s verzekerd op kenteken en niet op bestuurder. Dit betekent dat de privéchauffeur onder de dekkingsvoorwaarden van jouw verzekering valt. Meer uitleg vind je op de pagina over verzekeringen.

Op deze site kun je met ons chatten via de chatfunctie. Je belt ons op 0850443733. Een mail kun je sturen naar [email protected] en je ontvangt binnen een dag bericht. DriveMe is op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar.

Na afloop van de rit wordt aan de hand van de declaratie van de chauffeur de factuur opgemaakt. Deze factuur wordt naar je gemaild en komt direct in jouw account op DriveMe te staan. Die factuur kun je betalen per factuur achteraf, creditcard of iDeal. Bekijk ook de abonnementen bij DriveMe.

Doorgaans kun je binnen twee uur meerdere reacties krijgen. Chauffeurs vinden langere ritten aantrekkelijker dan korte ritten en dus krijgen de lange ritten doorgaans meer inschrijvingen. Heb jij een rit laat op de avond en van A naar B. Overweeg dan ook naar Rent A Bob.

Na registratie kan je als klant een rit via het digitale dashboard inplannen. Geef je route op, selecteer een klasse en kies een chauffeur naar wens. Als resultaat ontvang je een prijsindicatie, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. 

Plaats je rit ruim van tevoren op het platform. Geef goed adressen en tussenstops weer. Geef een extra toelichting op de rit en geef aan wat voor type auto je rijdt. Privéchauffeurs vinden het namelijk fijn om zich goed voor te kunnen bereiden op een opdracht.