Studentchauffeur kosten

Boek een student chauffeur voor in je eigen auto via het platform van DriveMe. Plaats je rit op het platform, krijg reacties van chauffeurs van hoge kwaliteit en kies zelf daarna jouw ideale studentchauffeur.

✓ De tarieven voor een studentchauffeur gaan al vanaf € 10,- ex btw per uur.

DriveMe is het eerste platform voor professionele privéchauffeurs. De tarieven liggen anders dan bij een reguliere chauffeursdienst omdat de studentchauffeurs in het platform zelfstandig ondernemer zijn. DriveMe faciliteert de totstandkoming van de overeenkomst en de betaling aan de chauffeurs.  

Een studentchauffeur geeft vrijheid. En rust. Want met een privéchauffeur gun je jezelf de kans om veilig met je werk bezig te zijn terwijl je onderweg bent. Optimale efficiency, gemak en veiligheid!

Maak gratis account aanBoek je rit

Maakt je rit aan

Geef aan waar je naartoe moet en wanneer. Jouw opdracht wordt op het prikbord gezet.
 

Plaats je rit op het platform

Kies je privéchauffeur

Chauffeurs die jou willen rijden melden zich aan. Kies vervolgens jouw ideale privechauffeur.
 

Kies je chauffeur

Ga verzekerd op weg

Leg de chauffeur vast en sluit evt. extra verzekeringen af. Word productief!
 

Ga samen op weg

 

 

 

 

Studentchauffeur boeken?

 

                    Klik hier

Boekingsgemak en snelheid

DriveMe is hét platform voor privéchauffeurs. Via DriveMe is een heel netwerk van betrouwbare privéchauffeurs 24/7 te boeken. Op basis van jouw opdracht melden beschikbare chauffeurs zich aan om jou te rijden. Uit deze lijst chauffeurs kun je vervolgens de junior driver, studentchauffeur, senior chauffeur of directiechauffeur kiezen waar  jij het beste gevoel bij hebt, of die je al kent.
 

Wat is het tarief van een studentchauffeur?

Een studentchauffeur is te boeken vanaf € 10,- ex btw per uur. De privéchauffeurs in het platform van DriveMe zijn zelfstandig ondernemers (FreeFlexers). DriveMe faciliteert de totstandkoming van de overeenkomst tussen studentchauffeur en opdrachtgever en daarna de directe betaling van opdrachtgever aan de chauffeur. Hierdoor zijn de kosten scherper dan ooit.

Kom met ons in contact

Kies de studentchauffeur die jij wilt

Het platform biedt toegang aan verschillende typen privechauffeurs waarbij rijvaardigheid, ervaring, jaren rijbewijs en ratings van andere passagiers bepalend zijn voor het profiel en het tarief van de chauffeur. Dit tarief bepaalt de chauffeur overigens zelf. In het platform vind je junior drivers (chauffeurs met beperkte ervaring), senior drivers, excellent drivers en professional drivers (ervaren gecertificeerde directiechauffeurs). 

Een student volledig tot jouw beschikking

Een van de grote voordelen van een studentchauffeur is dat de chauffeur exclusief tot jouw beschikking staat. Het laten wachten van de chauffeur is derhalve relatief goedkoop en kost je niet meer dan het uurtarief van de privechauffeur. De chauffeur wacht op de locatie waar jij verblijft of kan wachten in jouw auto. Ook is het mogelijk om de student werkzaamheden te laten verrichten, zoals het wassen van de auto, het wegbrengen van een pakketje of het doen van een boodschap. 

Ga extra verzekerd de weg op

Bij het boeken van een studentchauffeur kun je aangeven een extra verzekering af te sluiten op de rit met de chauffeur. Met deze verzekering ben je verzekerd voor cascoschades tot € 10.000,- en met een eigen risico van € 150,-. Lees ook gerust even de algemene voorwaarden van het platform.
 

Antwoord op al je vragen? Ga naar de veelgestelde vragen

Maak account aanHeb je al een account? Boek je rit