15 redenen om DriveMe te verkiezen boven een regulier chauffeursbedrijf

DriveMe is simpelweg de beste keuze

Haal het maximale uit je chauffeurservaring met DriveMe – de ultieme keuze voor MKB ondernemers en zakelijke professionals. Waarom kiezen voor gewone privéchauffeursbedrijven wanneer je met DriveMe kunt genieten van een reeks ongeëvenaarde voordelen? Lees verder en ontdek waarom DriveMe jouw ideale platform is voor een chauffeur in je eigen auto.

1. Tot 30% voordeliger

Tijd is geld, en met DriveMe bespaar je beide! Chauffeursdiensten tot 30% voordeliger dan bij reguliere chauffeursbedrijven is een kans die je niet wilt missen.

2. Toegewijde zelfstandige ondernemers

Via DriveMe sta je in contact met een netwerk van zelfstandige ondernemers die zich hebben bewezen als betrouwbare en toegewijde privéchauffeurs. Hun onafhankelijkheid garandeert een uitzonderlijke service, ondersteund door talloze tevreden klanten. De klantbeoordeling van 9,6 van Kiyoh zegt voldoende. Nietwaar?

3. Eenvoudig reserveren via de app

Met de intuïtieve DriveMe-app kun je jouw chauffeur in een handomdraai reserveren. Geen gedoe met telefonische reserveringen of lange email conversaties; bij DriveMe kun je met gemak een rit plannen, waar je ook bent.

4. Direct chatten met je chauffeur

Met DriveMe is de communicatie met je chauffeur slechts één bericht verwijderd. Na jouw chauffeurskeuze kun je direct met hem/haar chatten en eventuele verdere details voor je rit afstemmen.

Download de app van DriveMe

5. Flexibele voorkeuren per rit

We begrijpen dat jouw voorkeuren kunnen variëren, daarom biedt DriveMe de flexibiliteit om jouw voorkeuren per rit aan te passen. Onze chauffeurs zullen er alles aan doen om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

6. Zakelijk of privé facturering

Jouw gebruikersgemak staat bij DriveMe voorop. Daarom ontvang je facturen zakelijk of privé, en je kunt dat bij iedere rit afzonderlijk instellen.

7. Snelle en eenvoudige betaling

Geen gedoe meer met vergeten facturen of handmatige betalingen. Na elke rit ontvang je per e-mail een factuur met een betaallink voor eenvoudige betaling. Het is onze manier om jou (en onszelf) moeite te besparen.

Zakelijk of privé?

8. Diverse selectie van privéchauffeurs

DriveMe kiest voor diversiteit in de chauffeurscommunity. Van beginnende (studentchauffeur) tot gecertificeerde directiechauffeurs, je kunt vertrouwen op de criteria van DriveMe. Iedere chauffeur is getoetst in theorie en persoonlijk beoordeeld in de praktijk.

9. Loyaliteitsprogramma

We waarderen onze klanten en willen graag iets terugdoen. Het loyaliteitsprogramma beloont jou voor jouw ritten via DriveMe. Hoe vaker je ons kiest, hoe meer voordeel je krijgt!

10. Kies zelf je ideale chauffeur

Bij meerdere inschrijvingen op jouw rit kun je zelf jouw ideale chauffeur kiezen. Het wordt niet vóór je gedaan. Jij hebt de totale controle over de chauffeurskeuze. You’re in charge!

11. Transparante prijsopgave

Bij DriveMe is eerlijkheid en transparantie van het grootste belang. Voor elke chauffeur zie je een duidelijke prijsopgave, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en geen onaangename verrassingen krijgt.

12. Landelijke dekking

Onze service is beschikbaar in het hele land – van noord tot zuid. Mis deze zeldzame kans niet om overal in Nederland te genieten van professionele, voordelige privéchauffeurs.

13. Speciaal: de secretaressefunctie

Via de app kun je een personal assistant toevoegen aan jouw account. De assistent kan daarmee voor jou ritten plaatsen en chauffeurs vastleggen voor de dag van de opdracht.

14. Extra verzekerd

Bij je rit kun je aangeven of je de extra dekking op je auto wilt hebben. Dan ben je via DriveMe extra verzekerd in het geval er schade aan jouw auto ontstaat. Je leest hier de details van deze dekking.

15. DriveMe blijft zich verbeteren

DriveMe is geen chauffeursbedrijf, maar een techbedrijf. Het is een marktplaats voor privéchauffeurs. Wij zoeken continue naar verbeteringen die het gebruikersgemak verhogen waarbij de kosten voor de opdrachtgever ruim onder het marktgemiddelde blijven.

Kies vandaag nog voor DriveMe en ervaar de onweerstaanbare voordelen, gecombineerd met de hoogwaardige chauffeursdiensten. Download nu de DriveMe-app en geniet van een zorgeloze en comfortabele rit, altijd en overal.

Download de DriveMe app