Hoge kwaliteit privéchauffeurs

Op het platform zijn uitsluitend getrainde, zelfstandige privéchauffeurs aanwezig

Heel eenvoudig te boeken

Met de mobile app van DriveMe heb je vliegensvlug jouw rit op het platform gezet

Jij kiest de perfecte chauffeur

Uit de chauffeurs die zich aanmelden voor jouw rit kies jij de ideale chauffeur

De directiechauffeur

Met een directiechauffeur heb je een rijdende P.A. aan boord. Routekennis, comfort, veiligheid, rijvaardigheid en persoonlijke service worden door de directiechauffeur naar het hoogste niveau getild. Met tarieven vanaf € 20,- ex btw per uur zet je de Rolls Royce van de privéchauffeurs achter het stuur. 

Hoeveel productiever zou je kunnen zijn wanneer: 
•    Je de voordeur uitstapt en direct kunt werken
•    Je nooit meer tijd kwijt bent door een file
•    Je niet meer bent belast met het laden van je auto
•    Je nooit meer parkeerproblemen hebt
•    Je niet meer met het OV hoeft te reizen
•    Je uitgerust op je werk en afspraken komt

Een directiechauffeur geeft absolute vrijheid. En rust. Want met een eigen chauffeur gun je jezelf de kans om ongestoord met je werk bezig te zijn terwijl je onderweg bent. Maar je geeft jezelf ook de kans om rust te pakken en lekker naar buiten te kijken. Het mooiste van een gecertificeerde directiechauffeur in jouw eigen auto is misschien nog wel het behandelen van de dagelijkse mail en to do lijst terwijl je nog in de auto zit. Dat is lekker thuiskomen toch?

Meteen een rit boeken?

 

 

 

 

 

Mattijs van Gelder, 11-03-2020

Ik heb nu al een aantal chauffeurs mogen uitnodigen. Uiteraard zit er verschil per chauffeur, maar dat is ook afhankelijk van het gekozen tarief. Tot nu toe zeer goede chauffeurs en vallen de kosten zeker mee. Heerlijk om achterin te kunnen werken.

Roger Oliviera, 23-04-2020

Op maandagavond om 22:00 deed ik een aanvraag. Om 23.30 uur was het geregeld Scheelde qua prijs zeker de helft van vergelijkbare diensten. Chauffeurs waren netjes. Relaties waren op tijd en veilig thuis. Ga ik zeker weer doen.

Floor Hendriks, 23-10-2019

Bij DriveMe is het een laagdrempelig proces van reserveren. Ik kreeg een professionele chauffeur met ruimte voor individuele wensen. Optimaal benutten van reistijd.

Hoe het werkt

Maak je rit bekend
Privéchauffeurs schrijven zich in
Jij kiest de ideale chauffeur
Reis efficiënter dan ooit tevoren

Waarom via DriveMe boeken?

De directiechauffeurs die bij DriveMe aangesloten zijn gebruiken het platform om eventuele vrije dagen op te vullen met mooi chauffeurswerk. Alle 'professional drivers' in het platform zijn gecertificeerde directiechauffeurs, en dus de beste privéchauffeurs die je in de auto kunt hebben. Omdat DriveMe geen marge maakt op de uurtarieven van de privéchauffeurs betaal je de scherpste tarieven, maar wel op een manier dat de directiechauffeur goed in zijn levensonderhoud kan voorzien. Op het platform betaal je voor een gerenommeerde directiechauffeur rond de € 22,- ex btw per uur. Dat is nog altijd voordeliger dan de meeste chauffeursbedrijven rekenen voor een studentchauffeur. 

Kies de directiechauffeur die jij wilt

Het platform biedt toegang aan verschillende typen privéchauffeurs waarbij rijvaardigheid, ervaring, jaren rijbewijs en ratings van andere passagiers bepalend zijn voor het profiel en het tarief van de chauffeur. Dit tarief bepaalt de chauffeur overigens zelf. Naast de directiechauffeurs biedt het platform ook ruimte voor junior drivers (chauffeurs met beperkte ervaring), senior drivers, en excellent drivers. Zie ook alle typen privéchauffeurs. 

Ga verzekerd op weg

Bij het boeken van een directiechauffeur kun je aangeven een extra verzekering af te sluiten op de rit met de chauffeur. Met deze verzekering ben je verzekerd voor cascoschades tot € 10.000,- en met een eigen risico van € 150,-. 
 

Of blijf je zelf rijden?

Wanneer je zelf rijdt is de kans groot (>75%) dat je tijdens het rijden ook zakelijke telefoongesprekken voert. Neuropsychiater Theo Compernolle heeft aangetoond dat het bezig zijn met je telefoon terwijl je rijdt erger is dan rijden onder invloed van 0,8 promille alcohol of het roken van marihuana. 

Een privéchauffeur geeft vrijheid. En rust. Want met een chauffeur gun je jezelf de kans om veilig met je werk bezig te zijn terwijl je onderweg bent. Maar je geeft jezelf ook de kans om rust te pakken en lekker naar buiten te kijken. Het mooiste van een eigen chauffeur is misschien nog wel het behandelen van de dagelijkse mail en to do lijst terwijl je nog in de auto zit. Dat is lekker thuiskomen toch?
 

Meld je gratis aan

Of boek meteen een rit

 

Hoe gemakkelijk het reserveren is: