STRESSVRIJE WERKTIJD

Met een studentchauffeur achter het stuur win je productiviteit. DriveMe zet reistijd om in stressvrije werktijd.

IS EEN PRIVÉCHAUFFEUR NIET DUUR?

De studentenchauffeurs op het platform boek je al vanaf €10,00 per uur, voordeliger  dan ooit tevoren. 

KIES JE EIGEN STUDENTCHAUFFEUR

Maak je rit bekend op het platform en chauffeurs schrijven zich in. Jij kiest vervolgens jouw studentchauffeur!

Studentchauffeur Den Haag

Vastzitten in de drukte van Den Haag? Schuif alle frustratie opzij en laat je rondrijden terwijl je aan het werk bent. De vele studentchauffeurs die op het DriveMe platform worden aangeboden loodsen je soepel en veilig door het drukke verkeer.

Met de studentchauffeurs in Den Haag gun je jezelf de kans om veilig met je werk bezig te zijn terwijl je onderweg bent. Zo kun je in alle rust je dagelijkse mails en to-do list behandelen. Voor alle grote steden staat er een studentchauffeur voor je klaar, dus ook in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Wacht niet langer en boek je rit.

Aanmelden


Kies zelf de juiste studentchauffeur

Het DriveMe platform biedt een ruim aanbod van studenten die beschikbaar zijn voor de rit. De verschillende typen chauffeurs zijn ingedeeld op basis van rijvaardigheid, ervaring, jaren in bezit van een rijbewijs en de ratings die voorgaande passagiers hebben gegeven. Zo zijn er junior drivers (chauffeurs met beperkte ervaring), senior drivers, excellent drivers en tot slot professional drivers (ervaren gecertificeerde directiechauffeurs).
 
Alle chauffeurs zijn gescreend door DriveMe.

Word productiever

Niet zelf rijden stelt jou in staat om je inbox leeg te maken en de to-do lijst af te werken.

Bespaar op parkeerkosten

De chauffeur beheert jouw auto nadat hij je voor de deur heeft afgezet.

Factuur achteraf

Na afloop van de rit stuurt DriveMe de factuur uit naam van de chauffeur.

Kies zelf jouw chauffeur

Uit de lijst van chauffeurs die op jouw rit hebben gereageerd kun je jouw ideale chauffeur kiezen.

Gescreende chauffeurs

Alle chauffeurs zijn gescreend, geëxamineerd en hebben een rijvaardigheidstest afgelegd.

 

 

 

 

Studentchauffeur boeken?

 

                    Klik hier

Wat is het tarief van een studentchauffeur?

Een chauffeur is te boeken vanaf € 10,- ex btw per uur. De privechauffeurs in het platform van DriveMe zijn zelfstandig ondernemers (FreeFlexers). DriveMe faciliteert de totstandkoming van de overeenkomst tussen studentchauffeur en opdrachtgever en daarna de directe betaling van opdrachtgever aan de chauffeur. Hierdoor zijn de kosten scherper dan ooit.

Kom met ons in contact

Een student chauffeur volledig tot jouw beschikking 

Een van de grote voordelen van een studentchauffeur is dat de chauffeur exclusief tot jouw beschikking staat. Het laten wachten van de chauffeur is derhalve relatief goedkoop en kost je niet meer dan het uurtarief van de privéchauffeur. De chauffeur wacht op de locatie waar jij verblijft of kan wachten in jouw auto. Ook is het mogelijk om de student werkzaamheden te laten verrichten, zoals het wassen van de auto, het wegbrengen van een pakketje of het doen van een boodschap. 

Wat is het DriveMe platform?

DriveMe is hét platform voor privéchauffeurs. Via DriveMe is een heel netwerk van betrouwbare studenten 24/7 te boeken. Op basis van jouw opdracht melden beschikbare chauffeurs van hoge kwaliteit zich aan om jou te rijden. Uit deze lijst chauffeurs kun je vervolgens de junior driver, studentchauffeur, senior chauffeur of directiechauffeur kiezen waar jij het beste gevoel bij hebt, of die je al kent.

 

Aanmelden