Hoge kwaliteit studentchauffeurs

Alle studenten zijn gescreend en getest. Jij kiest jouw chauffeur op basis van prijs en ervaring!

Studenten in heel Nederland

Via het DriveMe platform sta je in contact met een netwerk van studentchauffeurs in NL

Boek een student voor jouw auto

De studentchauffeur komt naar jou toe en rijdt je in jouw auto naar de gewenste bestemming

Ben je chauffeur en zoek je geweldig werk? Klik dan hier

Op zoek naar een goede studentchauffeur?

Via DriveMe kom je in contact met studenten in heel Nederland. Omdat het platform alleen de overeenkomst tussen jou en de zelfstandige privéchauffeur faciliteert liggen de tarieven beduidend lager dan bij de reguliere chauffeursbedrijven. Zoek niet verder. De chauffeur voor in je eigen auto vind je hier!

Hoe het werkt

Maak je rit bekend
Privéchauffeurs schrijven zich in
Jij kiest de ideale chauffeur
Reis efficiënter dan ooit tevoren

Het tarief van een studentchauffeur bij DriveMe

Een privé chauffeur is te boeken vanaf € 12,50 ex btw per uur. De privéchauffeurs in het platform van DriveMe zijn zelfstandig ondernemers (FreeFlexers). DriveMe faciliteert de totstandkoming van de overeenkomst tussen chauffeur en opdrachtgever en daarna de directe betaling van opdrachtgever aan de chauffeur. Hierdoor zijn de kosten scherper dan ooit. 

Junior Driver v.a. € 12,50 ex btw per uur
Senior Driver v.a. € 15,00 ex btw per uur
Excellent Driver v.a. € 17,50 ex btw per uur
Professional Driver v.a. € 20,00 ex btw per uur
 

Meld je gratis aan

 

 

 

Mattijs van Gelder, 11-03-2020

Ik heb nu al een aantal chauffeurs mogen uitnodigen. Uiteraard zit er verschil per chauffeur, maar dat is ook afhankelijk van het gekozen tarief. Tot nu toe zeer goede chauffeurs en vallen de kosten zeker mee. Heerlijk om achterin te kunnen werken.

Roger Oliviera, 23-04-2020

Op maandagavond om 22:00 deed ik een aanvraag. Om 23.30 uur was het geregeld Scheelde qua prijs zeker de helft van vergelijkbare diensten. Chauffeurs waren netjes. Relaties waren op tijd en veilig thuis. Ga ik zeker weer doen.

Floor Hendriks, 23-10-2019

Bij DriveMe is het een laagdrempelig proces van reserveren. Ik kreeg een professionele chauffeur met ruimte voor individuele wensen. Optimaal benutten van reistijd.

Een dag vol efficiency en gemak

De studentchauffeur staat op het juiste moment – op de door jou aangegeven locatie – klaar voor je. Een dag met een student-chauffeur moet je wel goed plannen, want het is zonde om onvoorbereid van huis te vertrekken. Bedenk van tevoren goed waar je aan wilt werken op welk moment van de dag. Door dit goed en per reistraject te plannen maak je jouw dag superefficiënt. De rust in de auto zorgt ervoor dat jij gefocussed kunt werken en niemand zal jou afleiden (zolang je telefoon je niet onderbreekt.) De inzet van een studentchauffeur zorgt ervoor dat je aan het einde van de dag klaar bent met je werk in plaats van 's avonds nog je mail moeten afhandelen omdat je zelf achter het stuur hebt gezeten en niet hebt kunnen werken. 

Wat je ergens anders kwijt bent? 

Veel chauffeursbedrijven in Nederland lokken je met een welkomstaanbieding. Dat is leuk voor één keer, maar daarna betaal je het volle pond. Zo betaal je voor een studentchauffeur (per uur ex btw) bij: 
✓ € 23,75 per uur, BusinessClass chauffeursdiensten
✓ € 20,80 per uur, CarClass
✓ € 19,95 per uur, EasyWay (Daar komen nog wel voorrijkosten bij)
✓ € 21,- per uur, Your Private Driver

Gescreend en getoetst

Alle chauffeurs in het platform zijn gescreend en hebben een rijvaardigheidstest afgelegd. De gecertificeerde directiechauffeurs in het platform zijn bovendien geëxamineerd door het CBR of DEKRA gecertificeerde instantie. 

Of blijf je zelf rijden?

Wanneer je zelf rijdt is de kans groot (>75%) dat je tijdens het rijden ook zakelijke telefoongesprekken voert. Neuropsychiater Theo Compernolle heeft aangetoond dat het bezig zijn met je telefoon terwijl je rijdt erger is dan rijden onder invloed van 0,8 promille alcohol of het roken van marihuana. 

Een studentchauffeur boeken

Een rit heb je eenvoudig en snel geboekt. Het is niet noodzakelijk eerst een account aan te maken; dit gaat in 1 proces. Wel is het boeken van een chauffeur nóg gemakkelijker wanneer je al een account hebt. 
 

Meld je gratis aan

Of boek meteen een rit

 


Bekijk de luxe van een studentchauffeur: