Veel op de weg?

Verlies je waardevolle tijd door zelf te rijden? Sta je dikwijls in de file? DriveMe zet reistijd om in stressvrije werktijd.

Meer gedaan krijgen?

Met een privéchauffeur achter het stuur kun je ongestoord werken; bijvoorbeeld je mail afhandelen en to-do lijst afwerken.

DriveMe = efficiency

Via DriveMe is een privéchauffeur eenvoudig te boeken en voordeliger  dan ooit tevoren. 

Studentchauffeur Utrecht

Deze pagina geeft je alle informatie over de studentchauffeurs die inzetbaar zijn in en rondom Utrecht.

Ben je de drukte zat en zou je liever iets anders doen? Met een studentchauffeur uit Utrecht achter het stuur heb je de kans om op de achterbank je eigen schema in te delen; in alle rust bellen of wellicht je takenlijst bijwerken. Nu kan dat. 

Welke voordelen de studentchauffeurs in Utrecht bieden?

✓ Werk op de achterbank van je eigen auto.

✓ Werk veilig tijdens het rijden en word productiever.

✓ Alle chauffeurs zijn gescreend.

✓ Inzetbaar in heel Nederland.

✓ Te boeken vanaf €10,00 ex btw per uur.

✓ De chauffeurs zijn bekend met de omgeving.

Boek je rit

 

 

 

 

 

Studentchauffeur boeken?

 

                    Klik hier

Boekingsgemak en snelheid

DriveMe is hét platform voor privechauffeurs in Utrecht. Via DriveMe is een heel netwerk van betrouwbare privéchauffeurs 24/7 te boeken. Op basis van jouw opdracht melden beschikbare chauffeurs zich aan om jou te rijden. Uit deze lijst chauffeurs kun je vervolgens de junior driver, studentchauffeur, senior chauffeur of directiechauffeur kiezen waar  jij het beste gevoel bij hebt, of die je al kent.

Scherpe tarieven

De privéchauffeurs in Utrecht zijn zelfstandig ondernemers (FreeFlexers). DriveMe faciliteert de totstandkoming van de overeenkomst tussen chauffeur en opdrachtgever en daarna de directe betaling van opdrachtgever aan de chauffeur. Hierdoor zijn de tarieven scherper dan ooit. 

Kom met ons in contact

Kies de chauffeur in Utrecht die jij wilt

Het platform biedt toegang aan verschillende typen privéchauffeurs waarbij rijvaardigheid, ervaring, jaren rijbewijs en ratings van andere passagiers bepalend zijn voor het profiel en het tarief van de chauffeur. Dit tarief bepaalt de chauffeur overigens zelf. In het platform vind je junior drivers (chauffeurs met beperkte ervaring), senior drivers, excellent drivers en professional drivers (ervaren gecertificeerde directiechauffeurs). 

Ga verzekerd op weg

Bij het boeken van een privéchauffeur kun je aangeven een extra verzekering af te sluiten op de rit met de chauffeur. Met deze verzekering ben je verzekerd voor cascoschades tot € 10.000,- en met een eigen risico van € 150,-. 

Antwoord op al je vragen? Ga naar de veelgestelde vragen

Maak account aanHeb je al een account? Boek je rit