Veel op de weg?

Verlies je waardevolle tijd door zelf te rijden? Sta je dikwijls in de file? DriveMe zet reistijd om in stressvrije werktijd.

Meer gedaan krijgen?

Met een privéchauffeur achter het stuur kun je ongestoord werken; bijvoorbeeld je mail afhandelen en to-do lijst afwerken.

DriveMe = efficiency

Via DriveMe is een privéchauffeur eenvoudig te boeken en voordeliger  dan ooit tevoren. 

Chauffeursdiensten

Efficiënter werken en meer gedaan krijgen door gebruik te maken van een chauffeursdienst. Onderweg declarabele uren maken. Dat geeft rust, focus en een fijn gevoel. Bedenk maar eens hoe het filegeweld op de Nederlandse snelwegen een toenemend deel van jouw werkweek in beslag neemt. Na een lange dag is het échte werk nog steeds niet af en sla je thuis de laptop maar weer open. Dat moet toch anders kunnen?

DriveMe is een digitaal chauffeursdiensten platform die jou met gescreende, zelfstandige privéchauffeurs van verschillende niveaus verbindt. Kwaliteit is van essentieel belang: naast rijvaardigheid en voertuigbeheersing zijn ook goede sociale vaardigheden en professionaliteit doorslaggevende voorwaarden voor chauffeurs om in aanmerking te komen voor jouw opdracht. Wij screenen en selecteren, trainen en examineren, verbinden en faciliteren. Jij beslist zelf welke chauffeur het best bij jou past. Concreet ziet het er als volgt uit:

✓ Plaats je rit
✓ Verschillende chauffeurs stellen zich beschikbaar voor jouw dienst
✓ Selecteer jouw ideale chauffeur op basis van hun profiel, uurtarief en reviews
✓ Schakel snel en flexibel dankzij direct contact met de chauffeur
✓ Werk vanuit de auto en geniet zorgeloos van een efficiënte rit
 

Maak gratis account aan

Reviews

 

 

 

 

Chauffeursdienst boeken?

 

                    Klik hier

De voordelen van chauffeursdiensten via DriveMe  

Met een privéchauffeur reken je niet alleen af met tijdsverspilling, maar keer je ook parkeerkosten en verkeersergernissen definitief de rug toe. Je hoeft niet langer te zoeken naar een parkeerplek en komt vanaf nu gegarandeerd op tijd. Bij de volgende borrel kun je eens écht proosten op de samenwerking, je privéchauffeur brengt je namelijk veilig naar huis. Benieuwd of jij de investering waard bent? Vele succesvolle zakenlui gingen je al voor en dankzij hun ervaringen kunnen wij eenvoudig alle voordelen van chauffeursdiensten voor je opnoemen. 
 

Bekijk het platform
 

Er zijn natuurlijk meerdere aanbieders, maar wat is nu de toegevoegde waarde van het DriveMe chauffeursdiensten platform?
 

De tarieven liggen beduidend lager dan bij reguliere chauffeursdienstaanbieders

Omdat DriveMe de overeenkomst met privéchauffeurs faciliteert en geen marge bovenop het uurtarief van de chauffeurs berekent, liggen de chauffeurstarieven een stuk lager dan bij reguliere chauffeursbedrijven. Je boekt via DriveMe al een gescreende privéchauffeur vanaf €10,- ex btw per uur. Lees hier exact hoe het voordelige tarief opgebouwd wordt.
 

Kom met ons in contact

Je bepaalt zelf welk type chauffeur je wenst afhankelijk van jouw behoefte

Via DriveMe chauffeursdiensten bepaal je zelf welk type chauffeur het best past bij jouw unieke vraag. De ene rit vereist wellicht ruime chauffeurservaring, excellentie, etiquette en ultiem comfort om het beste uit jouw dag te kunnen halen terwijl de volgende rit voornamelijk in het teken staat van veiligheid en gemak. Bekijk hier de verschillende typen privéchauffeurs en maak zelf een weloverwogen keuze. 

Zekerheid gegarandeerd door transparantie

De chauffeurs van DriveMe zijn allen gescreend en getest. DriveMe controleert of de chauffeurs  comfortabel en geruisloos door het verkeer kunnen manoeuvreren, om zo een optimale rijervaring te kunnen bieden. De geschikte chauffeurs worden constant beoordeeld door andere opdrachtgevers middels een review, die jou precies vertelt wat je kunt verwachten. 

Korte lijnen door direct contact met de chauffeur

Zodra je de ultieme chauffeur geselecteerd hebt ontvang je alle contactgegevens in je mailbox. Ideaal, zo kun je eventuele wijzigingen direct communiceren en verlies je geen tijd door met een centrale heen en weer te bellen. 

Zelfstandige chauffeurs zijn ondernemend

Zelfstandige chauffeurs die hun diensten aanbieden via het DriveMe platform zijn niet alleen gebaat bij een goede uitvoering van de opdracht, maar zullen altijd proberen jouw verwachtingen te overtreffen. Hun reputatie en netwerk verzekert hen tenslotte van inkomen. Dit resulteert in een hoge mate van betrokkenheid en uitstekende instelling. 

Het netwerk van chauffeurs dat zich bij DriveMe heeft aangesloten dekt het grootste gedeelte van Nederland en heeft een hogere concentratie in de Randstad. Boek nu je eerste rit en ervaar zelf de voldoening die DriveMe chauffeursdiensten geeft!
 

Maak gratis account aanBoek je rit