We hebben de opdrachtgevers in DriveMe de vraag gesteld om de voordelen van een privéchauffeur te benoemen en deze aangevuld met eigen inzichten. Gebruik de lijst om te bepalen welke punten op jou van toepassing zijn.

Productiever zijn

“De chauffeur ontlast mij van zelf rijden waardoor ik me kan concentreren op mijn werk.”

Toekomstgericht bezig zijn

“De auto is voor mij de perfecte plek om in alle rust na te denken over onze strategie.”

Efficiënte dagindeling

“Ik verlies geen tijd meer. Ik kan vrijwel continue productief zijn.”

Mobiele activiteit

Met een chauffeur achter het stuur kun je ongestoord met je telefoon bezig zijn. Mensen zijn niet goed in multitasken, ofwel twee dingen tegelijk goed doen. Een van de twee zal altijd minder aandacht krijgen. 

Geen range anxiety

“Mijn chauffeur heeft in de tussentijd de auto opgeladen, dat was ideaal!”

Gewenste conversatie

“De chauffeur was een prettige gesprekspartner, maar begreep ook precies wanneer ik geen afleiding wilde.”

Geen parkeerkosten

De chauffeur zet je af op de plaats van bestemming en beheert daarna de auto op een plaats waar er niet betaald hoeft te worden. 

Verdienmodel

“Ik kan nu declarabel werken. De chauffeur kost mij geld maar per saldo levert hij me geld op.”

Alcohol

Je hebt geen zorgen over alcohol en verkeer bij een goede lunch of diner. De chauffeur blijft altijd nuchter. 

Chauffeur als assistent

“De tijd die ik nodig had voor mijn afspraken heeft de chauffeur zinvol gebruikt door een pakket voor mij weg te brengen.”

In je eigen auto

Ga op weg met het comfort van je eigen auto; in de omgeving die je al goed kent. Geen taxi of trein met vervelende geuren, maar de auto waarin je de weg weet. 

Een goed gevoel

Dat jij wordt gereden door een privéchauffeur en de anderen (in de file) niet geeft je ergens van binnen een prettig gevoel. (Ook al zal je dat niet snel uitspreken. Geeft niet. Doen wij wel voor je.)

Minder zorgen

“Door mijn chauffeur heb ik minder zorgen, waaronder die van de reisplanning.”

Werk gedaan krijgen

Je hebt meer effectieve werktijd. Werk onderweg naar huis je mail en to-do lijst af en kom uitgewerkt thuis. 

Eten en drinken

“Ik heb me nooit beseft dat ik door een chauffeur ontspannen kan eten of drinken in de auto. Ik vond dat altijd zo’n gedoe.”

Geen ergernis

De chauffeur rijdt jou veilig en comfortabel door het (drukke) verkeer. Omdat jij bezig bent met je werk (of juist lekker uitrust) stoor jij je niet aan de bumperklevers, de eeuwig-links-rijders of verkeershufters. 

Voorkomen auto inbraak 

Je hebt continue een chauffeur die jouw auto bewaakt, ook tijdens jouw afspraken. 

Auto onderhoud

“De chauffeur heeft ook de auto gewassen, van binnen en buiten en heeft ook de banden weer op spanning gebracht. Topservice!”

Chauffeur staat altijd klaar

“Ongeacht de lengte van mijn afspraken weet ik dat mijn chauffeur voor me klaarstaat wanneer ík weg wil.”

Ontspanning en rust

Een privéchauffeur stelt je in staat om te werken, maar ook om juist te ontspannen, lekker naar buiten te kijken en heerlijke rust te pakken. 

De chauffeur komt naar jou toe

De chauffeur meldt zich op de plek waar jij en jouw auto zich bevinden. Je geeft de sleutels aan de chauffeur en je kunt direct op weg.

Tijdwinst

“Door mijn chauffeur verlies ik geen tijd meer. De auto hoeft niet geparkeerd te worden en ik kan altijd meteen aan de slag.”

Niet warm, koud of nat

Een chauffeur zorgt niet alleen voor de juiste temperatuur in de auto, maar zorgt er ook voor dat je niet door de regen hoeft te lopen naar je afspraak toe. Hij zet je voor de deur af en staat klaar met een paraplu. 

Prettige luxe

Optimaal bediend worden geeft een prettig gevoel, net als in een goed restaurant. Het is prettig wanneer een chauffeur de deur voor je openhoudt en je tas draagt. 

Goed geïnformeerd 

“Mijn chauffeur was aangenaam proactief. Door de verkeersdrukte nam de chauffeur een alternatieve route en hield me keurig op de hoogte van de aankomsttijd.”

 

Zo boek je een privéchauffeur op DriveMe

Zo werkt het

DriveMe App

Scan en download
de DriveMe app

of open de desktop app

Download de app
DriveMe App
DriveMe in de Appstore
DriveMe in de Playstore

Bereken je ritprijs

3.000+ opdrachtgevers kozen al voor DriveMe

Super Ride

"Steve Toet is an excellent driver, very friendly person. We had a very good and interesting discussions during our ride. He is very helpful with important suggestions for efficient and economic and safe driving in Netherlands. Really enjoyed the drive. I definitely recommend Steve." 31/08/2022, Jagan Mohan, Haarlem

Ontspannen onderweg!

"Reizen voelt niet meer als iets om tegenop te zien op deze manier. De chauffeur was beleefd en reed professioneel. Onderweg kon ik wat werk doen of gewoon ontspannen. Ik ga dit zeker vaker gebruiken." 26/08/2022, Patrick, Groningen

Fantastisch

"Prima chauffeur was ruim op tijd, heeft prima gereden en was een heer!"

13-8-2022 Nico , Noordeijk

In 1 woord. Top!

"Top rit gehad! Paar uur van te voren geboekt op een zeer slecht bereikbare locatie, toch zeer snel een super chauffeur! Tot in de puntjes verzorgd!"

02/07/2022, Pim , Bunschoten-Spakenburg

Zeer tevreden

"Ik ben zeer tevreden over Driveme. Ik heb nog wat ritten voor de komende tijd. Ik zal deze ritten zeker via Driveme regelen."

30/05/2022, Karen , Rijnsburg

1.000+ opdrachtgevers kozen al voor DriveMe

Super. Gert is mijn preferred driver.

"Soepel en klantvriendelijk. Echte directiechauffeur. Value for Money." 25/04/2022, Willem van Oppen

Netjes op tijd

"Netjes op tijd en zeer goede rijder" 25/04/2022, M , Hillegom

3.000+ opdrachtgevers kozen al voor DriveMe

Super Ride.

"Steve Toet is an excellent driver, very friendly person. We had a very good and interesting discussions during our ride. He is very helpful with important suggestions for efficient and economic and safe driving in Netherlands. Really enjoyed the drive. I definitely recommend Steve." 31/08/2022, Jagan Mohan , Haarlem

Ontspannen onderweg

"Reizen voelt niet meer als iets om tegenop te zien op deze manier. De chauffeur was beleefd en reed professioneel. Onderweg kon ik wat werk doen of gewoon ontspannen. Ik ga dit zeker vaker gebruiken." 26/08/2022, Patrick, Groningen

Fantastisch

"Prima Chauffeur was ruim op tijd, heeft prima gereden en was een heer" 13/08/2022, Nico, Noordeijk

In 1 woord. Top!

"Top rit gehad! Paar uur van te voren geboekt op een zeer slecht bereikbare locatie, toch zeer snel een super chauffeur! Tot in de puntjes verzorgd!"

02/07/2022, Pim, Bunschoten-Spakenburg

Zeer tevreden

"Ik ben zeer tevreden over Driveme. Ik heb nog wat ritten voor de komende tijd. Ik zal deze ritten zeker via Driveme regelen."

30/05/2022, Karen , Rijnsburg

Super. Gert is mijn preferred driver

"Soepel en klantvriendelijk. Echte directiechauffeur. Value for Money." 25/04/2022, Willem van Oppen

Netjes op tijd en zeer goede rijder

"Netjes op tijd en zeer goede rijder" 25/04/2022, M , Hillegom

Heerlijk om onderweg te kunnen werken!

"Een dag met afspraken in Arnhem, Haarlem en Rotterdam. De chauffeur was een aardig dame die erg rustig (anticiperend) reed. Ik had onderweg alle gelegenheid om..." 11/04/2022, Thijs, Arnhem

Fantastische service!

"Hele correcte en gezellige chauffeur. Ons evenement liep wat uit en zonder problemen zijn we daar samen uitgekomen. Heel flexible, zeker aanrader" 11/04/2022, Boudewijn, Blaricum
DriveMe App

Scan en download
de DriveMe app

of open de desktop app

Download de app
DriveMe App
DriveMe in de Appstore
DriveMe in de Playstore

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet bij? Kijk dan op het volledige FAQ overzicht

De ritprijs wordt bepaald door het uurtarief van de chauffeur in combinatie met de duur van de opdracht. De meeste chauffeurs hanteren een minimale afname van 3 uren. Wanneer een rit niet eindigt op de startlocatie (een rit van A naar B) dan wordt ook reistijd en reiskosten in rekening gebracht. Heb je een rit laat op de avond en van A naar B dan kan de chauffeur ook een vast bedrag bieden voor jouw rit.

Alle chauffeurs op het platform worden gescreend door DriveMe. Aan de hand van een praktijktest en eventueel aanwezige certificering wordt een chauffeur ingedeeld in de verschillende klassen; economy, comfort en business.

In Nederland zijn alle auto’s verzekerd op kenteken en niet op bestuurder. Dit betekent dat de privéchauffeur onder de dekkingsvoorwaarden van jouw verzekering valt. Meer uitleg vind je op de pagina over verzekeringen.

Op deze site kun je met ons chatten via de chatfunctie. Je belt ons op 0850443733. Een mail kun je sturen naar [email protected] en je ontvangt binnen een dag bericht. DriveMe is op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar.

Na afloop van de rit wordt aan de hand van de declaratie van de chauffeur de factuur opgemaakt. Deze factuur wordt naar je gemaild en komt direct in jouw account op DriveMe te staan. Die factuur kun je betalen per creditcard of iDeal.

Doorgaans kun je binnen twee uur meerdere reacties krijgen. Chauffeurs vinden langere ritten aantrekkelijker dan korte ritten en dus krijgen de lange ritten doorgaans meer inschrijvingen. Heb jij een rit laat op de avond en van A naar B. Overweeg dan ook naar Rent A Bob.

Na registratie kan je als klant een rit via het digitale dashboard inplannen. Geef je route op, selecteer een klasse en kies een chauffeur naar wens. Als resultaat ontvang je een prijsindicatie, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. 

Plaats je rit ruim van tevoren op het platform. Geef goed adressen en tussenstops weer. Geef een extra toelichting op de rit en geef aan wat voor type auto je rijdt. Privéchauffeurs vinden het namelijk fijn om zich goed voor te kunnen bereiden op een opdracht.