Naar de MASTERS EXPO

Met DriveMe naar Masters Expo

Over een paar weekjes is het zover. De MASTERS EXPO 2021. Je weet wel. Dat wat vroeger de Miljonair Fair was. Inmiddels is het ‘Europa’s enige exclusieve zakenbeurs’. ‘Een liefdesverklaring aan het ondernemerschap’.

Of het wegstrepen van de term ‘miljonair’ ook zorgt voor het wegblijven van de daaraan vastgeplakte siliconen, dat moeten we deze editie maar eens gaan opmeten. Maar de bezoeker zal zich in ieder geval kunnen amuseren met bijzonder luxe hebbedingetjes, eten & drinken en de ingekochte BN’ers.

De exposanten liegen er niet om hoor. Denk aan Bentley, BMW, Breitling. En dan hebben we slechts de tweede letter van het alfabet benoemd. Check ze allemaal op https://mastersexpo.com/masters-expo-exhibitors/

Breitling op Mastes Expo

Maargoed. Hoe ga jij?

Niet zelf rijden toch?

Neeujjj. Voor deze beurs is er maar 1 geschikte vervoerswijze. En dat is met je eigen privéchauffeur.

Precies. Die via DriveMe. Lekker VIP. Je kunt kiezen uit 3 verschillende klassen; economy, comfort en business. Je wordt – in stijl – voor de ingang afgezet. Het porttier wordt voor je geopend en voila. Genieten maar.  

Voor de Masters Expo neemt DriveMe het eerste uur van jouw chauffeur voor zijn rekening. Combineer dat met de uitgespaarde parkeerkosten bij de RAI (ca. € 25,-) en… tel uit je winst!

Boeken doe je via https://driveme.nl. Kies promocode ‘EXPO’