Hoe het werkt

✓ Zet je rit op het DriveMe platform

✓ Zelfstandige privéchauffeurs reageren

Kies jouw ideale chauffeur o.b.v. profiel en tarief

Ga samen op pad en werk superefficiënt

Tarieven privéchauffeurs

De tarieven in het DriveMe platform liggen aanzienlijk lager dan je bij reguliere privéchauffeursbedrijven moet betalen. Dat komt omdat DriveMe de overeenkomst en de betaling tussen opdrachtgever en privéchauffeur faciliteert, maar geen marge legt op het tarief van de chauffeur. 

De ritprijs wordt berekend aan de hand van het uurtarief van de chauffeur, de duur van de opdracht (minimum = 3 uur) en eventuele reistijd en reiskosten. 

Junior Driver v.a. € 12,50 ex btw per uur
Senior Driver v.a. € 15,00 ex btw per uur
Excellent Driver v.a. € 17,50 ex btw per uur
Professional Driver v.a. € 20,00 ex btw per uur

 

Meld je gratis aan

Jessica Risch, 11-10-2019

"De chauffeur was zeer professioneel en heeft perfect gereden. Algeheel een zeer prettige ervaring."

Ferry Jansen, 09-01-2020

"Zeer nette, bescheiden, jonge (maar ervaren) chauffeur. Prima op tijd en e.v.t. veranderingen waren geen probleem. Reed zeer netjes en beheerst."

Floor Hendriks, 23-10-2019

"Laagdrempelig proces van reserveren, professionele chauffeur met ruimte voor individuele wensen, optimaal benutten van reistijd."

 

 

 

 

 

 

 

Alle typen privéchauffeurs

Op het platform zijn alle typen chauffeurs aangesloten. Van de studentchauffeur tot en met de doorgewinterde directiechauffeur. Alle op het platform aangesloten privéchauffeurs zijn zelfstandig ondernemer. Daardoor zijn ze supergemotiveerd om de perfecte chauffeursdienst te leveren. Niet alleen is dat de ‘aard van het beestje’, ze doen het ook om een goede beoordeling van jou te krijgen omdat die hen helpt om door te groeien als privéchauffeur. Iedere privéchauffeur op het platform heeft de door DriveMe ontwikkelde tests met goed gevolg afgelegd. Bovendien zijn de directiechauffeurs extern geëxamineerd door het CBR of DEKRA gecertificeerde instantie.

Een dag vol efficiency

Met een privéchauffeur in de auto kun jij je verplaatsen van de bestuurdersstoel naar de achterbank van de auto alwaar jij ongestoord, comfortabel en met veel focus kunt werken. Files vormen geen oponthoud meer want de privéchauffeur kent de situatie op de weg en leidt je waar mogelijk om de files heen. Mocht je er tóch in belanden, dan is er slechts oponthoud in tijd, want aan productiviteit lever je vanaf nu niets meer in. 

Meld je alvast aan zodat je later gemakkelijk een rit kunt boeken. 
 

Meld je gratis aan

Of boek meteen een rit


Kijk hieronder hoe de heer Reimers gebruik maakt van DriveMe: