STRESSVRIJE WERKTIJD

Met een studentchauffeur achter het stuur win je productiviteit. DriveMe zet reistijd om in stressvrije werktijd.

IS EEN PRIVÉCHAUFFEUR NIET DUUR?

De studentenchauffeurs op het platform boek je al vanaf €12,50 per uur, voordeliger  dan ooit tevoren. 

KIES JE EIGEN STUDENTCHAUFFEUR

Maak je rit bekend op het platform en chauffeurs schrijven zich in. Jij kiest vervolgens jouw studentchauffeur!

Een studentenchauffeur is superhandig

Een studentenchauffeur is al jaren een bekend begrip. Jonge mensen die vol enthousiasme achter het stuur plaatsnemen en als persoonlijke assistent fungeren. Voor hen is het werk een geweldige ervaring tijdens de studietijd en voor cliënten is het een goede manier om efficiënt hun reistijd te besteden. Het platform dat DriveMe in 2019 heeft gelanceerd stelt jongvolwassenen in staat om als zelfstandig ondernemer studentchauffeur te zijn. Jongeren kunnen hun eerste ervaringen opdoen in ondernemerschap. Omdat het DriveMe-platform geen werkgever is, verdienen de studentenchauffeurs meer dan in loondienst, en zijn de tarieven voor opdrachtgevers aanzienlijk lager dan bij traditionele chauffeursbedrijven. Het is een win-win voor iedereen.

Kosten privéchauffeur 

✓ Junior Driver v.a. € 12,50 ex btw per uur

✓ Senior Driver v.a. € 15,00 ex btw per uur

✓ Excellent Driver v.a. € 17,50 ex btw per uur

✓ Professional Driver v.a. € 20,- ex btw per uur

Kom met ons in contact

Hoe reserveer je een studentenchauffeur?

Jij kunt als opdrachtgever een rit plaatsen op het prikbord in de online omgeving van DriveMe. Vervolgens zullen bij DriveMe aangesloten studentenchauffeurs zich beschikbaar stellen voor jouw opdracht. Alle chauffeurs hebben een rating die bepaald wordt door cliënten. Jij kunt een studentenchauffeur kiezen die past bij jouw budget. DriveMe rekent per opdracht alleen boekingskosten à € 7,50 ex. BTW. Door het platform is het inzetten van een privéchauffeur een logische keuze geworden. Al heel gauw heeft het financieel zin om een chauffeur in te zetten op een werkdag met veel afspraken in heel het land. De reisuren worden immers effectieve werkuren. Het reserveren van een studentenchauffeur is door DriveMe nog nooit zo makkelijk en goedkoop geweest!
 

Word productiever

Niet zelf rijden stelt jou in staat om je inbox leeg te maken en de to-do lijst af te werken.

Bespaar op parkeerkosten

De chauffeur beheert jouw auto nadat hij je voor de deur heeft afgezet.

Factuur achteraf

Na afloop van de rit stuurt DriveMe de factuur uit naam van de chauffeur.

Kies zelf jouw chauffeur

Uit de lijst van chauffeurs die op jouw rit hebben gereageerd kun je jouw ideale chauffeur kiezen.

Gescreende chauffeurs

Alle chauffeurs zijn gescreend, geëxamineerd en hebben een rijvaardigheidstest afgelegd.

 

Studentchauffeur boeken?

 

                    Klik hier

Een studentenchauffeur boeken via DriveMe

De prijzen van DriveMe liggen laag. Dit komt omdat DriveMe enkel faciliteert in de onderhandeling tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Er wordt geen winst gemaakt op het uurtarief van de chauffeur. Alleen boekingskosten à € 7,50 ex. BTW worden per opdracht gerekend. Er is altijd een standaard extra verzekering van toepassing. De minimale afname is bij de meeste chauffeurs 3 uur. Bovenop het uurtarief komen ook de reistijd en -kosten die een chauffeur eventueel gemaakt heeft. De studentenchauffeurs die via DriveMe werken zijn uitermate gemotiveerd omdat zij veel zelf in de hand hebben in de totstandkoming van een ritopdracht. Deze drive komt zowel opdrachtgever als opdrachtnemer ten goede. Dit is de kracht van het concept van DriveMe.

De legio voordelen als je een studentenchauffeur inzet

Bij DriveMe zijn alleen privéchauffeurs aangesloten met een keurig voorkomen en uitstekende sociale vaardigheden. DriveMe traint de aspirant-studentenchauffeurs voordat zij aan de slag gaan. Door deze training leren ze comfortabel te rijden en het wegennet te kennen. Als jij iemand bent die afspraken door heel het land (en daarbuiten) heeft, is het hebben van een privéchauffeur serieus nuttig.

Wanneer een studentenchauffeur geboekt is via DriveMe zal hij ruim voor de afgesproken tijd zelfstandig naar het beginadres komen. De chauffeur kan de auto desgewenst voorrijden en jij kunt jezelf op de achterbank installeren. Tijdens de rit kan er doorgewerkt worden en hoeft er niet op het verkeer gelet te worden. Gedurende wachttijden kan de studentenchauffeur zich ook nuttig maken voor jou. Denk aan klein onderhoud, tanken of iets ophalen of wegbrengen.

Meld je gratis aan

Of boek meteen een rit