Hoge kwaliteit privéchauffeurs

Op het platform zijn uitsluitend getrainde, zelfstandige privéchauffeurs aanwezig

Heel eenvoudig te boeken

Met de mobile app van DriveMe heb je vliegensvlug jouw rit op het platform gezet

Jij kiest de perfecte chauffeur

Uit de chauffeurs die zich aanmelden voor jouw rit kies jij de ideale chauffeur

Privéchauffeur boeken?

Met een privéchauffeur achter het stuur kun je ongestoord werken en goed voorbereid op je werk of afspraken aankomen. Door zelf niet te hoeven rijden kom je bovendien uitgeruster op je bestemming aan. Ervaar het gemak van een professionele privéchauffeur via DriveMe. 

Jouw grotere productiviteit start hier

De aangesloten privéchauffeurs bij DriveMe zijn zelfstandig ondernemer; supergemotiveerd om een geweldige dienstverlening neer te zetten. Het boeken van een privéchauffeur is zó eenvoudig dat je het binnen 1 minuut hebt geregeld en de tarieven die je via het DriveMe platform betaalt zijn veel voordeliger dan bij reguliere chauffeursbedrijven. Bij DriveMe heb je daarnaast de vrijheid om zelf je ideale chauffeur te kiezen op basis van de beschikbare privéchauffeurs.

Word productiever dan ooit tevoren door reistijd om te zetten naar werktijd. Meld je gratis aan op het platform en we geven je vele gratis tips om deze mobiele werktijd optimaal te benutten zodat je ’s avonds thuis een keer níet hoeft te werken.

Boek meteen een rit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mattijs van Gelder, 11-03-2020

Ik heb nu al een aantal chauffeurs mogen uitnodigen. Uiteraard zit er verschil per chauffeur, maar dat is ook afhankelijk van het gekozen tarief. Tot nu toe zeer goede chauffeurs en vallen de kosten zeker mee. Heerlijk om achterin te kunnen werken.

Roger Oliviera, 23-04-2020

Op maandagavond om 22:00 deed ik een aanvraag. Om 23.30 uur was het geregeld Scheelde qua prijs zeker de helft van vergelijkbare diensten. Chauffeurs waren netjes. Relaties waren op tijd en veilig thuis. Ga ik zeker weer doen.

Floor Hendriks, 23-10-2019

Bij DriveMe is het een laagdrempelig proces van reserveren. Ik kreeg een professionele chauffeur met ruimte voor individuele wensen. Optimaal benutten van reistijd.

Hoge kwaliteit privéchauffeurs

Alle chauffeurs zijn gescreend door DriveMe en hebben een praktijkexamen afgelegd. De Professional Drivers zijn bovendien geëxamineerd door het CBR of DEKRA gecertificeerde instantie. Alle chauffeurs (van studentchauffeur tot directiechauffeur) zijn zelfstandig ondernemer en daardoor supergemotiveerd om geweldige dienst te verlenen en een vijf-sterren beoordeling te scoren. 

Hoe het werkt

Het plaatsen van een ritopdracht op het DriveMe platform is zó eenvoudig gemaakt dat je binnen 1 minuut klaar bent en je daarna snel de reacties van de beschikbare chauffeurs kunt verwachten. Per chauffeur die zich in heeft geschreven voor jouw opdracht kun je het profiel zien en selecteren wanneer je de ideale chauffeur hebt gezien. 

✓ Zet je rit op het DriveMe platform
✓ Zelfstandige privéchauffeurs reageren
✓ Kies jouw ideale chauffeur o.b.v. profiel en tarief
✓ Ga samen op pad en werk superefficiënt

Ga verzekerd op weg

Bij het boeken van een studentchauffeur ben je standaard extra verzekerd. Met de verzekering ben je verzekerd voor cascoschades tot € 10.000,-.

Wat kost een privéchauffeur?

DriveMe faciliteert de totstandkoming van de overeenkomst tussen chauffeur en opdrachtgever en daarna de directe betaling van opdrachtgever aan de chauffeur. Hierdoor zijn de tarieven voordeliger dan ooit. 

Junior Driver v.a. € 12,50 ex btw per uur
Senior Driver v.a. € 15,00 ex btw per uur
Excellent Driver v.a. € 17,50 ex btw per uur
Professional Driver v.a. € 20,00 ex btw per uur

Kies zelf jouw chauffeur

Het platform biedt toegang aan verschillende typen privé chauffeurs waarbij rijvaardigheid, ervaring, jaren rijbewijs en ratings van andere passagiers bepalend zijn voor het profiel en het tarief van de chauffeur. Dit tarief bepaalt de chauffeur overigens zelf. In het platform vind je junior drivers (chauffeurs met beperkte ervaring), senior drivers, excellent drivers en professional drivers (ervaren gecertificeerde directiechauffeurs). 

Wat je mist wanneer je zelf rijdt

Een privéchauffeur geeft vrijheid. En rust. Want met een chauffeur gun je jezelf de kans om veilig met je werk bezig te zijn terwijl je onderweg bent. Maar je geeft jezelf ook de kans om rust te pakken en lekker naar buiten te kijken. Het mooiste van een eigen chauffeur is misschien nog wel het behandelen van de dagelijkse mail en to do lijst terwijl je nog in de auto zit. Dat is lekker thuiskomen toch?

 

Meld je gratis aan

Of boek meteen een rit


Bekijk hier hoe de heer Reimers gebruik maakt van DriveMe: