Jouw privéchauffeur via DriveMe

Met een privéchauffeur achter het stuur kun je ongestoord werken en goed voorbereid op je werk of afspraken aankomen. Door zelf niet te hoeven rijden kom je bovendien uitgeruster op je bestemming aan. Ervaar het gemak van een professionele privéchauffeur via DriveMe. 

Maak je rit bekend.

Zelfstandige privéchauffeurs reageren op jouw opdracht.

✓ Kies op basis van het profiel en het tarief jouw ideale chauffeur.

Ga samen op pad en werk vanuit de auto! 

Alle chauffeurs zijn gescreend door DriveMe en zijn standaard extra verzekerd. 

Jouw grotere productiviteit start hier

De aangesloten privéchauffeurs bij DriveMe zijn zelfstandig ondernemer; supergemotiveerd om een geweldige dienstverlening neer te zetten. Het boeken van een privéchauffeur is zó eenvoudig dat je het binnen 1 minuut hebt geregeld en de tarieven die je via het DriveMe platform betaalt zijn veel voordeliger dan bij reguliere chauffeursbedrijven. Bij DriveMe heb je daarnaast de vrijheid om zelf je ideale chauffeur te kiezen op basis van de beschikbare privéchauffeurs.

Word productiever dan ooit tevoren door reistijd om te zetten naar werktijd. Meld je gratis aan op het platform en we geven je vele gratis tips om deze mobiele werktijd optimaal te benutten zodat je ’s avonds thuis een keer níet hoeft te werken. Lekker toch?


Bekijk hier hoe de heer Reimers gebruik maakt van DriveMe
 

De voordelen van een privéchauffeur

Onze opdrachtgevers geven 25 voordelen van het gebruik van een privéchauffeur. 

Krijg je werk gedaan

Niet zelf rijden stelt jou in staat om een sterke focus te hebben op de zaken die er écht toe doen.

Ongestoord bellen in de auto

Bellen en rijden is gevaarlijk. Maar met een chauffeur kun je ongestoord bellen, appen en mailen vanaf de achterbank.

Geen verkeersergernissen

Niet zelf rijden bespaart je de ergernis aan bumperklevers, verkeershufters en linksrijders.

Geen parkeerproblemen en -kosten

Laat jezelf afzetten voor de deur en de chauffeur staat klaar wanneer je wil vertrekken.

Mail en to-do lijst afwerken

Onderweg kun je ongestoord bezig zijn met je mail, to-do lijst of losse eindjes. Afhandelen! 

Gratis aanmelden

Reviews

 

 

 

 

Kom met ons in contact

Hoge kwaliteit privéchauffeurs

Alle chauffeurs zijn gescreend door DriveMe en hebben een praktijkexamen afgelegd. De Professional Drivers zijn bovendien geëxamineerd door het CBR of DEKRA gecertificeerde instantie. Alle chauffeurs (van studentchauffeur tot directiechauffeur) zijn zelfstandig ondernemer en daardoor supergemotiveerd om geweldige dienst te verlenen en een vijf-sterren beoordeling te scoren. 

Boeken binnen 1 minuut

Het plaatsen van een ritopdracht op het DriveMe platform is zó eenvoudig gemaakt dat je binnen 1 minuut klaar bent en je daarna snel de reacties van de beschikbare chauffeurs kunt verwachten. Per chauffeur die zich in heeft geschreven voor jouw opdracht kun je het profiel zien en selecteren wanneer je de ideale chauffeur hebt gezien. 

Scherpe tarieven

De privé chauffeurs in het platform zijn zelfstandig ondernemers (FreeFlexers). DriveMe faciliteert de totstandkoming van de overeenkomst tussen chauffeur en opdrachtgever en daarna de directe betaling van opdrachtgever aan de chauffeur. Hierdoor zijn de tarieven (v.a. € 10,- ex btw per uur) scherper dan ooit. 

✓ Junior Driver v.a. € 10,- ex btw per uur
✓ Senior Driver v.a. € 13,50 ex btw per uur
✓ Excellent Driver v.a. € 16,50 ex btw per uur
✓ Professional Driver v.a. € 20,- ex btw per uur

Bekijk tarieven en voorwaarden

Kies zelf jouw chauffeur

Het platform biedt toegang aan verschillende typen privé chauffeurs waarbij rijvaardigheid, ervaring, jaren rijbewijs en ratings van andere passagiers bepalend zijn voor het profiel en het tarief van de chauffeur. Dit tarief bepaalt de chauffeur overigens zelf. In het platform vind je junior drivers (chauffeurs met beperkte ervaring), senior drivers, excellent drivers en professional drivers (ervaren gecertificeerde directiechauffeurs). 

De luxe van een privé chauffeur

Een privéchauffeur geeft vrijheid. En rust. Want met een chauffeur gun je jezelf de kans om veilig met je werk bezig te zijn terwijl je onderweg bent. Maar je geeft jezelf ook de kans om rust te pakken en lekker naar buiten te kijken. Het mooiste van een eigen chauffeur is misschien nog wel het behandelen van de dagelijkse mail en to do lijst terwijl je nog in de auto zit. Dat is lekker thuiskomen toch?

Ga verzekerd op weg

Bij het boeken van een studentchauffeur ben je standaard extra verzekerd. Uiteraard kun je er ook voor kiezen de verzekering niet te nemen. Met de verzekering ben je verzekerd voor cascoschades tot € 10.000,- en met een eigen risico van € 500,-. 

Meld je gratis aan