Privéchauffeur in Rotterdam

Een privéchauffeur in Rotterdam boek je snel en eenvoudig via het DriveMe platform. Het werkt eenvoudig: je plaatst je rit op het platform en chauffeurs uit Rotterdam kunnen zich inschrijven op jouw opdracht. Jij kiest vervolgens jouw eigen chauffeur in Rotterdam en je gaat samen op pad. Met een privéchauffeur geef je jezelf de kans om veilig met je werk bezig te zijn terwijl je onderweg bent. Maar je geeft jezelf ook de kans om rust te pakken en lekker naar buiten te kijken. Dat kan van de studentchauffeur gaan tot en met de directiechauffeurs. Op het platform zijn alle type chauffeurs te vinden.

Studentchauffeurs tot en met directiechauffeurs

Via DriveMe kun je ieder type privéchauffeur boeken, van studentchauffeur tot aan de gecertificeerde directiechauffeur. Alle chauffeurs zijn van hoge kwaliteit en zijn gescreend en getoetst door DriveMe.

Zakelijk en particulier

Iedere chauffeur op het platform is ZZPer en kan geboekt worden voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Je kunt direct boeken en met een privéchauffeur uit Rotterdam op weg gaan, de factuur sturen we achteraf.

Geld verdienen met reistijd

Hoe zonde is het om overdag in de file te staan waardoor je ’s avonds achter je laptop moet gaan zitten om je mails af te handelen en je to-do lijst weg te werken? Werk nou gewoon wat slimmer. Krijg dingen gedaan! Ervaar alle voordelen van een privéchauffeur. En die hoeft lang niet zoveel te kosten als jij wellicht denkt. De tarieven van privéchauffeurs in Rotterdam gaan vanaf € 12,50 ex BTW per uur de boekingskosten bedragen € 7,50 per opdracht. Je hebt dus je eigen chauffeur vanaf € 45,00 ex btw.

Meld je gratis aan

Of boek meteen een rit

Bekijk hoe Dhr. Reimers (uit Rotterdam) gebruik maakt van DriveMe:

 

Privechauffeur in Rotterdam boeken?

 

                    Klik hier

Maakt je rit aan

Geef aan waar je naartoe moet en wanneer. Jouw opdracht wordt op het prikbord gezet.
 

Plaats je rit op het platform

Kies je privéchauffeur

Chauffeurs die jou willen rijden melden zich aan. Kies vervolgens jouw ideale privechauffeur.
 

Kies je chauffeur

Ga verzekerd op weg

Leg de chauffeur vast en sluit evt. extra verzekeringen af. Word productief!
 

Ga samen op weg

Voordelen DriveMe Platform


Boekingsgemak en snelheid

DriveMe is hét platform voor privéchauffeurs van hoge kwaliteit. Via DriveMe is een heel netwerk van betrouwbare privechauffeurs 24/7 te boeken. Op basis van jouw opdracht melden beschikbare chauffeurs zich aan om jou te rijden. Uit deze lijst chauffeurs kun je vervolgens de junior driver, studentchauffeur, senior chauffeur of directiechauffeur kiezen waar jij het beste gevoel bij hebt, of die je al kent.

Scherpe tarieven

De privechauffeurs in het platform zijn zelfstandig ondernemers (FreeFlexers). DriveMe faciliteert de totstandkoming van de overeenkomst tussen chauffeur en opdrachtgever en daarna de directe betaling van opdrachtgever aan de chauffeur. Hierdoor zijn de tarieven (v.a. € 12,50- ex btw per uur) scherper dan ooit. Bekijk alle tarieven.

Kom met ons in contact

Kies de chauffeur die jij wilt

Het platform biedt toegang aan verschillende typen privéchauffeurs waarbij rijvaardigheid, ervaring, jaren rijbewijs en ratings van andere passagiers bepalend zijn voor het profiel en het tarief van de chauffeur. Dit tarief bepaalt de chauffeur overigens zelf. In het platform vind je junior drivers (chauffeurs met beperkte ervaring), senior drivers, excellent drivers en professional drivers (ervaren gecertificeerde directiechauffeurs). 

Ga verzekerd op weg

Bij het boeken van een studentchauffeur kun je aangeven een extra verzekering af te sluiten op de rit met de chauffeur. Met deze verzekering ben je verzekerd voor cascoschades tot € 10.000,- en met een eigen risico van € 150,-. 
 

Meld je gratis aan

Of boek meteen een rit