Kies de klasse die bij je past

DriveMe beschikt over een netwerk van enthousiaste en gedreven zelfstandige privéchauffeurs. Om deze dienstverlening toegankelijk te houden bieden wij de diensten binnen onze economy klasse al aan vanaf € 12,50. Het gemiddelde tarief is € 16,50 ex btw per uur.

Benieuwd naar jouw ritprijs? Maak een account aan en geef je rit op. Bevalt de prijs? Dan reserveer je daarna.

Economy

vanaf € 14 per uur

Minimale afname: 3 uur

Bekwame privéchauffeur
Rijbewijs: 0-3 jaar
Vanaf prijzen, ex btw
Boek een rit

Comfort

vanaf € 17 per uur

Minimale afname: 3 uur

Ervaren privéchauffeur
Rijbewijs: > 3 jaar
Vanaf prijzen, ex btw
Boek een rit

Business

vanaf € 20 per uur

Minimale afname: 3 uur

Gecertificeerde directiechauffeur
Rijbewijs: > 3 jaar
Vanaf prijzen, ex btw
Boek een rit

De privéchauffeurs op het DriveMe platform zijn ingedeeld in 3 categorieën. Iedere categorie heeft zijn eigen kwaliteitsniveau en prijsklasse. Alle privéchauffeurs op het platform zijn gescreend door DriveMe en hebben een theoretische en een praktijktest afgelegd.

 

Economy klasse

In de economy klasse vind je de privéchauffeurs die relatief nieuw zijn in het vak. Het zijn dikwijls jonge chauffeurs (studentchauffeurs) met een grote passie voor autorijden. De chauffeurs in deze klasse hebben beperkte rijervaring omdat ze het rijbewijs niet langer dan 3 jaar hebben. Met een economy driver heb je de voordeligste mogelijkheid om productief te zijn op de achterbank van je eigen auto.

 

Comfort klasse

Met de comfort klasse haal je een meer ervaren privéchauffeur in de auto. Deze privéchauffeur heeft meer dan drie jaar zijn rijbewijs en is ervaren met het rijden van privéchauffeursritten. De comfort driver kan iedere leeftijd hebben. Je krijgt hoge kwaliteit tegen een goede prijs.

 

Business klasse

Met een directiechauffeur heb je een rijdende P.A. aan boord. Routekennis, comfort, veiligheid, rijvaardigheid en persoonlijke service worden door de gecertificeerde directiechauffeur naar het hoogste niveau getild. Met tarieven vanaf € 20,- ex btw per uur zet je topklasse privéchauffeurs achter het stuur.

Download de app
DriveMe in de Appstore
DriveMe in de Playstore