Dik verdienen met een kerstgeschenk?

DriveMe

Het jaar afsluiten is fijn. Veel borrels en feestjes. Maar voor ondernemers kan het een puzzelstuk zijn.

“Hoe bedank ik mijn relaties dit jaar?”

Een kerstkaart?

Of doe je een keer iets tofs?

De tijd is aangebroken om erover na te gaan denken. Kijk, thuis is het makkelijk. Een mooi kerstdiner, pakjes bij de boom, leuke mensen om je heen en de avond is compleet.

Maar hoe pak je zoiets zakelijk goed aan?

Die kerstkaart is net zo spannend als de zilveren piek op de kerstboom. Of hoor jij bij de categorie die nét een stapje verder gaat? Een kaart met de handgeschreven namen van alle medewerkers? Gekkie.
Net zo origineel als het gemiddelde assurantiekantoor. En die kaart wordt door hoeveel mensen gelezen?

En zonder degene die de envelop openmaakt? Precies. Nul.

Nee, het draait allemaal om persoonlijke aandacht. Een persoonlijke noot. Een schouderklop. Een goede handdruk. En nee. ‘Online’ is heel erg 2021. Kan écht niet meer. Het is weer tijd om face-to-face iets moois te doen.

Van wie kreeg je vorig jaar een écht geschenk? Een mooie fles champagne. Dat grote kerstpakket. Of dat toffe wijnrek. Precies! Díe weet je nog wel.

De échte manier om klanten te bedanken

Je gaat langs bij je top-20 klant (ander getal mag ook) en zegt: “Piet. Het was een geweldig jaar. Zonder jou was het bij ons lang niet zo tof geweest. Dank je wel.” En je duwt een heerlijke doos met wijn of champagne in de handen van Piet.

Gevolg? Piet is verrast. Piet waardeert jouw genomen tijd en moeite. En Piet blijft dus in 2023 lekker zaken met je doen.

‘Het is duur en het kost tijd’

Maar niet als Piet nog een jaar lang (dik) bij je blijft bestellen. Toch? En dat geldt ook voor al die andere klanten waar je langs gaat die dag. Of de vrienden van Piet die naar je toe worden gelanceerd.

En! Het kost je geen tijd. Via DriveMe boek je een privéchauffeur voor die dag. Dan kun jij gewoon doorwerken terwijl je naar Piet en alle anderen wordt gereden. Win-win.

Hoe regel ik goede wijn? Of Champagne?

Via The Winelist. Jij krijgt – via DriveMe – 15% korting op de bestelling. En je regelt alles online. Lekker toch? De adressen van de bedrijven waar je langs wilt rijden geef je aan ons. Dan stelt DriveMe de optimale route samen. Scheelt weer tijd. En neem je een kaart mee? 😊 Dan kun je die onderweg hoogstpersoonlijk tekenen.

Tot slot

Plan jouw dag in via de DriveMe app. Supereenvoudig. Of heb je geen zin om mee te gaan maar wil je wel dat Piet die fles wijn persoonlijk krijgt overhandigd? Dan regelt die chauffeur dat natuurlijk ook met álle liefde.

Dit aanbod loopt tot en met 30 november.

Hoe de korting werkt: geef bij het afrekenen de code DriveMe22 aan en dat zorgt direct voor de verrekening van de 15%.