Studentchauffeur Rotterdam

Deze pagina geeft je alle informatie over de studentchauffeurs die inzetbaar zijn in en rondom Rotterdam.

Net zoals de grote steden zoals; Den Haag, Amsterdam, Delft en Utrecht staat Rotterdam ook bekend om zijn drukte. Ga voorbereid de drukte in en werk op de achterbank van je auto. 

De chauffeurs die op het DriveMe platform staan zijn inzetbaar in heel Nederland en met een grote concentratie in de Randstad. Laat je in alle rust rondrijden door een studentchauffeur die bekend is met Rotterdam en omstreken. Maak van je verloren reistijd efficiënte werktijd met een studentchauffeur achter het stuur van je eigen auto. 

Welke voordelen studentchauffeurs in Rotterdam bieden

✓ Werk op de achterbank van je eigen auto.

✓ Werk veilig tijdens het rijden en word productiever.

✓ Een studentchauffeur in eigen auto geeft rust.

✓ Alle chauffeurs zijn gescreend.

✓ Inzetbaar in heel Nederland.

✓ Te boeken vanaf €10,00 ex BTW per uur.

✓ De chauffeurs zijn bekend met de omgeving.

Maak gratis account aan

 

Student chauffeur in Rotterdam boeken?

 

                    Klik hier

Boekingsgemak en snelheid

DriveMe is hét platform voor studentchauffeurs. Via DriveMe is een heel netwerk van betrouwbare privechauffeurs 24/7 te boeken. Op basis van jouw opdracht melden beschikbare chauffeurs zich aan om jou te rijden. Uit deze lijst chauffeurs kun je vervolgens de junior driver, studentchauffeur, senior chauffeur of directiechauffeur kiezen waar jij het beste gevoel bij hebt, of die je al kent.
 

Wat is het tarief van een studentchauffeur?

Een studenten chauffeur is te boeken vanaf € 10,- ex btw per uur. De privéchauffeurs in het platform van DriveMe zijn zelfstandig ondernemers (FreeFlexers). DriveMe faciliteert de totstandkoming van de overeenkomst tussen studentchauffeur en opdrachtgever en daarna de directe betaling van opdrachtgever aan de chauffeur. Hierdoor zijn de kosten scherper dan ooit. Bekijk alle tarieven.

Kom met ons in contact

Kies de studentchauffeur die jij wilt

Het platform biedt toegang aan verschillende typen privechauffeurs waarbij rijvaardigheid, ervaring, jaren rijbewijs en ratings van andere passagiers bepalend zijn voor het profiel en het tarief van de chauffeur. Dit tarief bepaalt de chauffeur overigens zelf. In het platform vind je junior drivers (chauffeurs met beperkte ervaring), senior drivers, excellent drivers en professional drivers (ervaren gecertificeerde directiechauffeurs). 

Een student chauffeur volledig tot jouw beschikking

Een van de grote voordelen van een studentchauffeur is dat de chauffeur exclusief tot jouw beschikking staat. Het laten wachten van de chauffeur is derhalve relatief goedkoop en kost je niet meer dan het uurtarief van de privechauffeur. De chauffeur wacht op de locatie waar jij verblijft of kan wachten in jouw auto. Ook is het mogelijk om de student werkzaamheden te laten verrichten, zoals het wassen van de auto, het wegbrengen van een pakketje of het doen van een boodschap. 

Ga extra verzekerd de weg op

Bij het boeken van een studentchauffeur kun je aangeven een extra verzekering af te sluiten op de rit met de chauffeur. Met deze verzekering ben je verzekerd voor cascoschades tot € 10.000,- en met een eigen risico van € 150,-. Lees ook gerust even de algemene voorwaarden van het platform.

Antwoord op al je vragen? Ga naar  de veelgestelde vragen

Bekijk het platform