Privéchauffeur in Den Haag

Word écht productief met en privéchauffeur uit Den Haag. Boek gemakkelijk en snel via het DriveMe platform en kom in contact met professionele privéchauffeurs. Alle chauffeurs op het platform kunnen voor zowel zakelijk als particulier gebruik geboekt worden. 

Werk efficiënter en veiliger

Hoe vaak kom je thuis met het gevoel dat je zó veel productiever had kunnen zijn als je niet de halve dag achter het stuur had gezeten? Hoeveel geld had je kunnen verdienen als je de tijd écht efficiënt had kunnen indelen? Met een privéchauffeur uit Den Haag geef je jezelf de voordelige mogelijkheid om jouw kostbare tijd optimaal te besteden. 

Kom zonder takenlijst en uitgerust thuis

Onderweg je inbox leegmaken. Ongestoord verder werken aan je to-do lijst. Laat de blik op de weg over aan een privéchauffeur van hoge kwaliteit zodat jij met een heldere blik naar jouw business kunt kijken terwijl je naar je bestemming wordt gereden. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat de spaarzame vrije uren in de avond ook tot echte ontspanning leiden. 

Maak gratis account aan

Bekijk hoe meneer Reimers gebruik maakt van DriveMe:

 

Privechauffeur in Den Haag?

 

                    Boek hier

Maakt je rit aan

Geef aan waar je naartoe moet en wanneer. Jouw opdracht wordt op het prikbord gezet.
 

Plaats je rit op het platform

Kies je privéchauffeur

Chauffeurs die jou willen rijden melden zich aan. Kies vervolgens jouw ideale privechauffeur.
 

Kies je chauffeur

Ga verzekerd op weg

Leg de chauffeur vast en sluit evt. extra verzekeringen af. Word productief!
 

Ga samen op weg

Boekingsgemak en snelheid

DriveMe is hét platform voor privéchauffeurs van hoge kwaliteit. Via DriveMe is een heel netwerk van betrouwbare privechauffeurs 24/7 te boeken. Op basis van jouw opdracht melden beschikbare chauffeurs zich aan om jou te rijden. Uit deze lijst chauffeurs kun je vervolgens de junior driver, studentchauffeur, senior chauffeur of directiechauffeur kiezen waar jij het beste gevoel bij hebt, of die je al kent.

Scherpe tarieven

De privechauffeurs in het platform zijn zelfstandig ondernemers (FreeFlexers). DriveMe faciliteert de totstandkoming van de overeenkomst tussen chauffeur en opdrachtgever en daarna de directe betaling van opdrachtgever aan de chauffeur. Hierdoor zijn de tarieven (v.a. € 10,- ex btw per uur) scherper dan ooit. Bekijk alle tarieven.

Kom met ons in contact

Kies de chauffeur die jij wilt

Het platform biedt toegang aan verschillende typen privéchauffeurs waarbij rijvaardigheid, ervaring, jaren rijbewijs en ratings van andere passagiers bepalend zijn voor het profiel en het tarief van de chauffeur. Dit tarief bepaalt de chauffeur overigens zelf. In het platform vind je junior drivers (chauffeurs met beperkte ervaring), senior drivers, excellent drivers en professional drivers (ervaren gecertificeerde directiechauffeurs). 

Ga verzekerd op weg

Bij het boeken van een studentchauffeur kun je aangeven een extra verzekering af te sluiten op de rit met de chauffeur. Met deze verzekering ben je verzekerd voor cascoschades tot € 10.000,- en met een eigen risico van € 150,-. Lees ook gerust even de algemene voorwaarden van het platform.
 

Antwoord op al je vragen? Ga naar de veelgestelde vragen

Maak gratis account aanHeb je al een account? Boek je rit