5 momenten deze zomer waarbij een eigen chauffeur onmisbaar is

Festival seizoen

Ah, de zomer! Het seizoen van zon, plezier en… geen stress natuurlijk. Deze zomer draait alles om ontspanning en genieten, en wat is nu relaxter dan je te laten vervoeren door een privéchauffeur? Hier zijn de perfecte momenten om deze zomer een privéchauffeur van DriveMe in te schakelen. 

Drop-off bij het vliegveld

Je auto 3 weken parkeren op Schiphol? Da’s duur hè. Of je auto afgeven aan de valet parking? Ook niet altijd goedkoop en veilig. Ga gewoon met een chauffeur naar het vliegveld toe. En de chauffeur zet je auto ook meteen weer netjes voor de deur van je huis. (Dan lijkt het ook nog eens dat je gewoon thuis bent.) Wanneer je terugkomt op Schiphol, staat de chauffeur met jouw auto voor de uitgang van het vliegveld en ben je zo weer thuis. 

Chauffeur op het vliegveld

Aankomen in stijl op een bruiloft 

Precies zo’n avond dat je niet wilt rijden. Je wilt feestvieren met vrienden en/of familie. Laat je daarom naar de bruiloft rijden door een chauffeur die jou/jullie ook weer ophaalt aan het einde van de avond. Bovendien staat het ook heerlijk succesvol als je door een privéchauffeur wordt afgezet. Toch? 

Je auto op de vakantiebestemming 

Ga je een paar weken op (vlieg)vakantie in Europa? Ibiza misschien? Dan kan een auto huren peperduur zijn. Soms is het voordeliger om je auto naar de vakantiebestemming te laten rijden. Voor een paar honderd euro heb jij je auto op locatie. Nadat jouw chauffeur de auto heeft afgeleverd, springt hij meteen op het vliegtuig naar Nederland. Hij kan de auto ook weer ophalen natuurlijk. 

Avond op stap (of naar festival) met vrienden 

Waarom met vrienden afspreken op een locatie wanneer je ze ook op kunt halen? Stap lekker achterin je auto. De chauffeur haalt je vrienden op – samen met jou – en zet jullie af in de stad, bij de kroeg of op een festival. Wanneer jullie uitgefeest zijn, staat de chauffeur klaar en zet iedereen netjes thuis af. 

Werken onderweg 

Ben jij die hardwerkende professional die geen (lange) vakantie gegund is? Zet dan een privéchauffeur achter het stuur zodat jij onderweg door kunt werken aan je project, emailbox of aan je briljante ideeën. Doe wat duizenden ondernemers voor je ook al hebben gedaan. Pak die zo voor de hand liggende efficiency door de DriveMe app te openen. Dan heb je meer vrije tijd in de avonduren en in het weekend. En kom je toch nog aan je rust toe.  

Benieuwd naar meer mogelijkheden of wil je direct een chauffeur boeken? Bezoek onze website DriveMe en ontdek hoe wij jouw zomer nog relaxter kunnen maken.