Platformupdate periode 09 2020

DriveMe

Wij merken dat het aantal opdrachten op ons platform weer met de week stijgt en het dagelijkse leven en Corona lijken meer dan voorheen op elkaar ingespeeld te zijn. De stijging van het aantal Coronabesmettingen van de laatste dagen is wel zorgwekkend, dus het is te hopen dat iedereen zijn verantwoordelijkheid blijft pakken. 

Corona heeft de ontwikkeling van DriveMe uiteraard afgeremd. De vraag naar chauffeursdiensten nam af en wij hebben daardoor uitgaven aan ontwikkeling en marketing uitgesteld. 

Maar we groeien gewoon door! 

Op de achtergrond zijn we doorgegaan met de online positionering van driveme.nl. En niet zonder resultaat. Door het continue schrijven van nieuwe, relevante content en het verbeteren van huidige content stijgt driveme.nl binnen de zoekresultaten van Google en dat trekt ook weer meer bezoekers. 


Met de lessen die we hebben geleerd wordt momenteel een nieuwe internetsite gebouwd en die moet met enkele weken het levenslicht gaan zien.
 
Afgelopen maand is ook de verdere ontwikkeling van het platform opgestart. In de release van eind vorige week zijn o.a. de volgende zaken aangepast:
  
•    Opdrachtgever krijgt een herinnering dat er nog een chauffeur gekozen moet worden 
•    Opdrachtgever krijgt telefoonnummer van een chauffeur nadat deze gekozen is 
•    Opdrachtgever krijgt ook een email met bevestiging dat de chauffeur gekozen is 
•    Chauffeurs krijgen op basis van de opdracht te zien wat ze met de rit gaan verdienen 
•    Telefoonnummer van de opdrachtgever wordt beter zichtbaar voor de chauffeur 
•    Het algoritme van de onkostenvergoeding voor chauffeurs is (naar boven) bijgesteld 
•    Diverse ‘bugs’ zijn opgelost 
•    De signup flow voor nieuwe opdrachtgevers is verbeterd 
 
In de aankomende tijd gaan we (op verzoek) aan de slag met het verrijken van de chauffeursprofielen, het mogelijk maken van meerdere gebruikers per (zakelijk)account en geautomatiseerde facturatie en betalingen. Heb jij nog specifieke wensen? Wil je dat dan aan ons laten weten? 

Door: Jeroen van der Kamp