Horecava 2020: ervaar de ultieme Customer Journey

Van 13 tot en met 16 januari 2020 geniet horeca Nederland in Amsterdam RAI van de HORECAVA – een jaarlijkse vakbeurs die in het teken staat van trends en ontwikkelingen in de gastvrije wereld van eten, drinken en overnachten. In plaats van altijd maar te faciliteren kan de horecaondernemer hier eindelijk weer eens onbezorgd genieten van uitgebreide inspiratiesessies, netwerkborrels en ongelimiteerde gastvrijheid. Horeca Nederland verzamelt zich in de hoofdstad voor een onvergetelijke ervaring. Het zal er waarschijnlijk nog lang onrustig blijven gezien de bourgondische aard van deze vakbeurs.

RAI Amsterdam


DriveMe: voor gastvrijheid met een hoofdletter G

In de horecawereld staat de gast al sinds jaar en dag centraal. De Customer Journey wordt bovendien al enige tijd geoptimaliseerd om een onvergetelijke indruk te maken en herhaalbezoeken te stimuleren. ‘Gewoon goed’ is namelijk al lang niet meer genoeg. Echter, vaak eindigt de klantreis op de parkeerplaats. Wat een gemiste kans! Bij een horecaonderneming die bruist van gastvrijheid kan een goede privéchauffeur het verschil maken tussen een fijne avond en een onvergetelijke ervaring. Bedenk maar eens hoeveel aangenamer je gasten zich zullen voelen wanneer zij na een 5-gangen wijn- en spijscombinatie in hun eigen auto thuisgebracht worden door een professionele privéchauffeur. Daarnaast wordt een minder goed te bereiken horecalocatie ineens een stuk aantrekkelijker voor je potentiële gasten. Zij hoeven zich namelijk geen zorgen meer te maken over de terugreis – dat regelt de privéchauffeur. 

Partner worden van DriveMe? Neem contact  met ons op. 


Vijfsterrenservice voor een aantrekkelijke prijs

Dankzij het digitale platform DriveMe is een privéchauffeur toegankelijker dan ooit. De tarieven in het DriveMe platform liggen aanzienlijk lager dan je bij reguliere privéchauffeursbedrijven moet betalen. Je boekt al een privéchauffeur vanaf €10 per uur. Hoe dat zo voordelig kan? DriveMe is een platform en faciliteert de overeenkomst en de betaling tussen opdrachtgever en privéchauffeur, maar geen marge maakt op het uurtarief van de chauffeur. Je kiest bovendien zelf de chauffeur die je wenst.

Ontdek hoe het werkt


Ervaar zelf het gemak van DriveMe

Wil je dit jaar graag optimaal genieten van de HORECAVA? Plaats dan vast je rit op het DriveMe platform en ontdek het gemak van een professionele privéchauffeur. Gun jezelf de ultieme service die voor je gasten zo vanzelfsprekend is. Werk onderweg naar de beurs comfortabel de laatste taken weg zonder last te hebben van verkeersperikelen rondom het meest gereden stukje asfalt van de randstad. Stap vervolgens voor de deur uit en ontdek met een open geest de laatste trends van horeca Nederland. Verbreed je netwerk onder het genot van een alcoholische versnapering. Of twee. Je sluit de dag namelijk af met de meest indrukwekkende trend dit jaar: een Customer Journey die je niet alleen volgt, maar juist verder brengt. Tot aan jouw vertrouwde voordeur.

Geen parkeerkosten bij de RAI

Een van de vele voordelen van een privéchauffeur: de chauffeur beheert jouw auto op een plaats waar geen parkeerkosten moeten worden betaald. Daarmee heb je de eerste uren van de chauffeur al weer terugverdiend. 

Boek een chauffeur