Hoe je een klant écht kunt bedanken

December is begonnen. Tijd om je (top)klanten eens goed te bedanken voor al die centjes die hij/zij bij je binnen heeft gebracht dit jaar. Maar hoe ga je dat doen? Een kaartje? Gadver. Promotiegeschenkje? Beter. Flesje Champagne? Nog beter! 

Maar wil je het écht afmaken? 

Ga zelf langs. 

Stap het kantoor van jouw geliefde klant binnen, zeg dat je hem/haar geweldig vindt en zeg ‘bedankt!’ Bedankt dat je met mij zaken doet. Bedankt dat je mij omzet bezorgt. En bedankt voor jouw voornemen om dat ook te blijven doen. Daarom heb ik voor jou een fles geweldige Champagne. Hier. Voila! 

Kort daarna vertrek je naar je volgende, minstens zo gewaardeerde klant. Wedden dat jouw actie gewaardeerd wordt? 

Tip: bewaar de klant die nog veel meer zaken met jou moet gaan doen tot het laatst en neem een extra fles mee. 

Goed idee? 

“Maar kost een hoop tijd!”

Absoluut. Het kan je zo een hele dag of zelfs twee dagen kosten. Maar het is echt wel een goed idee om persoonlijk bij je klanten langs te gaan, dat ben je met me eens? Maar wat kost het om de geschenken op te sturen? Een paar euro per pakket ben je zo kwijt, dus maak de rekensom maar. 

Boek je daarentegen een privéchauffeur via het DriveMe platform, dan kun je gewoon werken tussen je (enorm zinvolle en attente) afspraken door. Je zit niet meer achter het stuur, je gooit geen tijd meer weg en de kans is groot dat je geconcentreerder kunt werken dan op kantoor. Een chauffeur voor een hele dag (10.00 – 16.00 uur) heb je voor ongeveer 80,- ex btw. En wat kosten alle geschenken jou? 

Dus als jij het met me eens bent dat het wel € 80,- waard is om een verpletterende indruk achter te laten bij jouw (meest) waardevolle klanten, zet je rit dan op het DriveMe platform en laat je rijden door een supergemotiveerde privéchauffeur. Het kan je zomaar heel veel mooie omzet opleveren in het nieuwe jaar. 
 

Boek rit


p.s. laat je secretaresse van tevoren wel even bellen met de klant om er zeker van te zijn dat hij/zij in huis is die dag. 

 

Laatste Blogs
Tags